Kakva bomba: Antonija Čerkez pokazala atribute u kupaćem, ovakvo telo se viđa samo u časopisima FOTO

0A0A0428 1

Učesnica aktuelne sezone „Zvezda Granda“, Antonija Čerkez , osvojila je simpatije publike svoj glasom, ali i stasom na sceni, a sada su isplivale njene fotografije sa plaže zbog kojih internet zajednici padaju vilice.

Iako je Čerkezova uvek sjajno stilizovana, svoje atribute nikada nije pokazivala na provokativan način, već sa ukusom i merom, međutim njene fotke u kupaćem potvrdile su zbog čega je mnogi smatraju najzgodnijom takmičarkom.

hduw
instagram.com/antoniettecerkez

Naime, Antonija je izuzetno aktivna na svojim društvenim mrežama gde pored pevanja objavljuje i slike iz svakodnevnog života, a na kojima se vidi kako vodi zdrav život i redovno trenira.

Čerkezova ne propušta priliku da slobodno vreme provede kraj mora, koje joj je udaljeno manje od dva sata od rodnog Širokog Brijega.

antonija čerkez u kupaćem
instagram.com/antoniettecerkez

Pevačica se ne libi da javno pokaže svoje atribute i izvajano telo na kome joj mnogi zavide, a koje je postigla jakim treninzima i dobrom genetikom.

antonija cerkezz
instagram.com/antoniettecerkez

Nju na Instagramu prati preko 220 hiljada ljudi, a svaka objava izaziva veliki broj komentara i komplimenata na račun izgleda.

Podsećamo, Antonija je uspela da se plasira u četvrtfinale i važi za jednog od favorita od kojih se očekuje da će stići do same završnice takmičenja.

antonia
instagram.com/antoniettecerkez

Ipak, ona je i pre dve godine okušala sreću u „Zvezdama Granda“ kada je uprkos velikoj podršci i pohvalama koje je dobijala, nakon šestog kruga donela neočekivanu odluku da napusti takmičenje .

-Ne bih da pričam o tome, jer to je u vezi sa mojim privatnim životom. U međuvremenu sam radila i daljeRoditelji su uvek uz mene. I kada sam mislila da ne mogu više, i kada mi je bio najteže, oni su uvek bili tu uz mene. Verovatno da njih nije bilo u tim trenucima ne bih ni bila ovde nazad u ovom takmičenju– rekla je za Grand.

BONUS VIDEO- Antonija Čerkez o Bosancu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić