Saša Popović ZAKUKAO, ovo je najteža emisija „Zvezda Granda“: „Moram da donesem odluku“ VIDEO

Na korak smo do spektakularne završnice sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“, a verovali ili ne, pred vama je jedna od najtežih epizoda. Ne samo za takmičare i mentore, već i za Sašu Popovića.

Ove subote, žiri na čelu sa Sašom odlučiće ko će se plasirati u polufinale najgledanijeg muzičkog šoua.

VODITELJI ZG SNIMANJE 16052024 FOTO MUNJA

-Pojačajte taj aplauz jer ova noć donosi definitivni spisak naših polufinalista- rekla je Ana Sević na samom početku emisije, nakon čega je Saša Popović priznao da je pred njim jedna od najtežih odluka u ovoj sezoni.

-Jedna teška emisija, moram da kažem. Ovo četvrtfinale i polufinale su za mene najteže emisije. Imamo deset parova, što znači da sigurnih deset kandidata idu u baraž, a možda i više, a onda ja na kraju treba da odlučim koji muški i koji ženski kandidat treba da napuste takmičenje- objasnio je kreativni direktor „Granda“.

IMG 0993 2

Čini se da je ova informacija unela tenziju i neizvesnost među članove žirija koje je obradovao povratak Marije Šerifović u sudijsku stolicu.

-Evo me, vratila sam se, sad će ponovo sve biti u redu- našalila se Marija, a u tom duhu je nastavila i Ceca.

-Što ste lepi večeras- rekla je Ceca Ražnatović voditeljskom paru Ani Sević i Voji Nedeljković kji su odmah uzvratili komplimente.

-Pa ja to zbog toga i kažem, da biste mi uzvratili- kroz smeh je odgovorila pevačica.

IMG 5659

Šta vas još čeka u neizvesnoj emisiji četvrtfinala saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović