„Ovo sada ne može da se uporedi sa našim“, Nadica Ademov iskreno o učešću u „Zvezdama Granda“ VIDEO

NADICA ADEMOV PB ZG SNIMANJE 28032024 FOTO MUNJA 188 ok

Pevačica Nadica Ademov nedavno je na Grandovoj sceni predstavila novu pesmu kojom se vratila na estradu nakon porođaja, a za naš portal se prisetila vremena kada se ona takmičila u „Zvezdama Granda“.

Iako je od njenog prvog pojavljivanja prošlo više od deset godina, Nadica priznaje da je i sada imala tremu dok je pevala novu pesmu „Kukavice“, jer su je kako priznaje savladale emocije kada je ponovo stala na mesto sa kog je započela svoje prve estradne korake.

Nadica Ademov o „Zvezdama Granda“

NADICA ADEMOV PB ZG SNIMANJE 28032024 FOTO MUNJA 135 ok

Grand je moja kuća, ovde sam se takmičila pre dvanaest godina. Sada sam se tresla, osećala sam se kao da se takmičim ponovo. I pesma mi je onako preemotivna i čitava ta scena iza mene. Vratila sam se malo nazad, pa zato tako reagujem – rekla je pevačica za Grand.

Za ovu scenu nju vežu najlepše uspomene, pa se Nadica pred našim kamerama prisetila svog takmičenja u „Zvezdama Granda“ i kazala da je tada bilo sve mnogo drugačije nego danas.

-Ovo sada takmičenje ne može da se uporedi sa našim. To je stavrno bilo drugačije, dolazila je naša publika. Sada je stavrno lepo, ali nekako to naše je imalo više emocije i ljubavi – zaključila je Nadica.

NADICA ADEMOV PB ZG SNIMANJE 28032024 FOTO MUNJA 1 ok

Podsetimo, u prvom intervju nakon porođaja za Grand, mlada pevačica je otkrila kako se snašla u ulozi majke i kako upeva da uskladi sve prvatne i poslovne obaveze.

-Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

-To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

9ce45eaf9e091156841276bb5bbd9e30133570b1

BONUS VIDEO – Nadica Ademov o ćerki i svadbi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković