„Dao sam se čitav“ Omar Džaferoski utučen nakon ispadanja iz takmičenja: „Ne znam zašto je tako ispalo“ VIDEO

Dva sjajna takmičara, Omar Džaferoski i Mirza Pandur u spektakularnom duelu ove subote zapalili su scenu svojim izuzetnim talentima, a za naš portal otkrili su nepoznate detalje iz privatnog života.

Iako su obojica dobili maksimalan broj glasova, Omar nije imao sreće u baražu, te je takmičenje za njega završeno.

ipiccy image 31 1

Članovi žirija istakli su da trebaju da pokažu više energije i emocije, a odmah nakon duela stali su ispred Grandovih kamera i otkrili svoje utiske.

-Ja sam osećao emociju, možda se to ne primeti toliko, ali dobro, tamo smo da bi nam oni rekli šta trebamo da popravimo i radićemo na tome – rekao je Omar, a Mirza je dodao:

-Obojica smo emotivali emociju, samo je njegovu prihvatilo pola žirija, pola moju i eto. Podelili smo se lepo.

0A0A0609 2

Marija Šerifović jedina je istakla da Omar prikaže emociju na neverovatan način, što takmičaru i te kako znači.

-To je Marija Šerifović rekla i jako mi je drago zbog toga. Dobiti takav komentar od Marije, nije mala stvar. Dao sam se čitav na sceni, ne znam zašto je tako ispalo – iskren je Omar.

0A0A0600 1

Mirza Pandur ističe da je tokom takmičenja stekao mnogobrojna prijateljstva koja su mu jako značajna.

-Nisam dolazio sa bilo kakvim očekivanjem na svaki nastup. Meni je čast da sam upoznao ovoliko mladih, kvalitetnih pre svega ljudi, a vokala na stranu. To je ono što ja odavde nosim, a takmičenje kao takmičenje, naravno jeste lepo, ali ovo mi je bogatstvo – istakao je Pandur.

Mirza je takođe osmehom na licu dodao da je srećan u ljubavi i da je to njegov glavni pokretač u životu.

-Odlično. Mene ljubav vozi, zato sam ovakav na sceni poslednja tri kruga. Ljubav mi je prvi pokretač mene, sve ostalo je ispod – dodao je Mirza.

0A0A0606

Za razliku od njega, Džaferoski ističe da je nesrećno zaljubljen i da je možda to razlog što nije pokazao dovoljno emocije na sceni.

-Nisam srećno zaljubljen, možda zato nisam pokazao toliko emocija koliko treba. Ima jedna, ali ne mogu to javno da kažem – rekao je Omar.

BONUS VIDEO: Mirza Pandur – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković