„Bosanca zamišljam pored sebe“ Antonija Čerkez otkrila sve o saradnji sa mentorom: „Uvek tako i vežbam“(VIDEO)

Antonija Čerkez osvojila je simpatije publike i stručnog žirija u sinoćnoj emisiji muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a odmah sjajnog nastupa otkrila je u razgovoru za Grand svoje impresije, a osvrnula se i na kritike pojedinih članova žirija.

-Odmah da kažem da nisam očekivala da ću osvojiti svih 7 glasova, verovatno na osnovu dosadašnjih krugova u kojima sam bila prethodno – rekla je Antonija i osvrnula se na komentare žirija.

antonija cerkez 1

Ana Bekuta je naime primetila kako Antonija tokom nastupa uvek gleda na jednu stranu, i pitala je zbog čega to radi, a Antonija je sada detaljno objasnila i da li je zaista tako.

-Bosanac je tamo pa nekako on ima privilegiju da se njemu obraćam. Uvek tako i vežbam da njega zamislim pored sebe. Ali ne bih se složila da ciljano bežim od nekoga, bar nisam to primetila kod sebe. A ne bih rekla ni da iam tremu, jer bavim se ovim poslom 10 godina i potrebno je baš nešto da se desi pa da me savlada trema – rekla je Antonija.

Antonija cerkez 2

Kandidatkinja se prisetila i svog prvog nastupa u karijeri, kada je ipak imala tremu, što sada nije bio slučaj.

-Bila je svadba u Ljubuškom. Tada sam imala uz sebe još jednu pevačicu. S tim što sam ja od rođenja u muzici, moji su išli a i ja u muzičke škole. BIlo je tada treme u smislu hoću li se uhodati. Više sam bila u strahu hoću li da znam tekstove pesama. Kada se danas setim toga, sada mi je to, ih. Danas i kad pogrešim nastavim dalje kao da ništa nije bilo – otkrila je Antonija.

Pre dve sezone Antonija je iznenada prekinula takmičenje, a mnogi su se pitali šta se dogodilo. Antonija ni danas ne želi da govori o toj temi, a ima i opravdani razlog.

-Ne bih da pričam o tome, jer to je u vezi sa mojim privatnim životom. U međuvremenu sam radila i dalje – rekla je takmičarka.

antonija cerkez 4 1

Ona je naglasila i da su joj roditelji glavna podrška.

-Roditelji su uvek uz mene. I kada sam mislila da ne mogu više, i kada mi je bio najteže, oni su uvek bili tu uz mene. Verovatno da njih nijebilo u tim trenucima ne bih ni bila ovde nazad u ovom takmičenju – priznala je Antonija.

Kandidatkinja je naglasila i da je veoma zahvalna svom mentoru Draganu Stojkoviću Bosancu koji joj je glavni pokretač u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

-On me toliko podržava i nekako veruje u mene. Daje mi tu snagu koja mi je potrebna da prevaziđem svaki strah kada izađem na scenu. I kada izađem, uvek mi je cilj da on bude zadovoljan. On mi je istovremeno i krajnji kritičar – ispričala je Antonija, i otkrila koji je najveći savet koji joj je mentor dao:

-On uvek kaže „Briga te, znaš sa si tu s razlogom i da niko drugi nema bolji od tebe“. Ne misli on direktno ali mi kaže da se potrudim i da dam sve od sebe.

BONUS VIDEO: Antonija Čerkez – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić