„Rekla sam ti da ne pevaš to“, Snežana poludela zbog svoje kandidatkinje, pa napravila obrt: „Vidiš kako je kad ne slušaš“

Snežana poludela zbog svoje kandidatkinje
Snežana poludela zbog svoje kandidatkinje

Snežana poludela zbog svoje kandidatkinje Snežane Kačar koja večeras nije ispunila kriterijume žirija što je koštalo ostanka u njenom timu.

Naime, ona se našla u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je pokazala izvanredan talenat i uspela da nadjača Kačarovu sa 4:3 glasa.

vanja jovanovic 1

Gotovo svi članovi žirija složili su se da je Vanja za prvo pojavljivanje bila odlična za razliku od Snežane koja nije pokazala napredak.

Ja sam morala da dam glas kandidatkinji broj jedan jer je pevala tačnije i ima zdrav vokal. Ma koliko Snežana bila simpatična, draga i stari kandidat ti si iz kruga u krug ista, malo gora, malo bolja, loše, sori– obrazložila je svoj glas Marija.

Kako je Vanja po strudi medicinski radnik, to je bio dodatni razlog da Bosanac baš njoj da svoju podršku..

Ja sam glasao za broj jedan jer ja sam bio operisan pre 5 godina na Dedinju valja meni ponovo doći pa daj ja tebi da dam glas. Šalu na stranu, bila si tačna i zdraviji glas, za razluku od Kačar ako ovako nastaviš neće biti dobro– rekao je Boske, dok su Ceca i Viki prednost dale Kačarovoj zbog energije i komercijalne pojave.

Snežana poludela zbog svoje kandidatkinje

Saša Popović odlučio je da izjednači i pusti Snežanu Đurišić da odluči.

Ne znam šta bih rekla… Sneška vidiš li kad ne slušaš u odabiru pesama– počela je Đurišićka kada je kandidatkinja prekinula sa opravdanjem da se čula sa Milošem oko izbora pesama.

snezana djurisic 2
Snežana poludela zbog svoje kandidatkinje

Ali sa mnom si se dopisivala i ja sam ti rekla da ne pevaš drugu. Da se ne uvredi original izvođač ali to nije pesma za takmičenje ti si dobar pevač i ne bojim se za tebe, ali ja ću se ovog puta opredeliti za kandidatkinju broj jedan. Slaba sam na to ime Vanja– objasnila se Đurišićka.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić