Brat bivšeg finaliste oduvao u Zvezdama Granda, sa samo 18 godina pokazao kako se peva: „Ovo je bilo savršeno“

Antonio Ramčevski oduševio nastupom u Zvezdama Granda
Antonio Ramčevski oduševio nastupom

Antonio Ramčevski oduševio nastupom u „Zvezdama Granda“, i ostavio žiri bez reči nakon što je otpevao dva ozbiljno teška hita sa samo 18 godina.

Iako se našao na poziciji izazivača, Ramčevski je bio nadmoćniji od Mirze Pandura koji mu je odmah nakon glasanja žirija čestitao.

Prva je reč dobila Marija koja je jedina glasala za Pandura.

Antonio strašno pevaš za svoje godine, ima tu puno tehničkih grešaka, ali te molim da puno radiš sa Anom i slušaš je. Mirza, to što kažeš da te je razbio to na stranu, ali sada si bez mentora i sada ću ja učiniti sve da dođeš kod mene- poručila je Šerifovićeva, koja je nakon ove izjave dobila konkurenciju.

Kandidat broj jedan je fantastičan i drago mi je da si kod Bekute jer ja merkam Pandrura da dođe kod mene. Ja želim njega u svom timu, videćemo kako se karte promešaju– dobacila je Ceca, dok je Viki izrazila žal što Antonio nije kod nje s obzirom da je njegov brat Nejaz bio deo njenog jata, ali se pridružila i borbi za Mirzu koji se postideo.

mirza pandur 1

Antonio Ramčevski oduševio nastupom

Đorđe je rekao kako je Ramčevski bio odličan i dodao da mu fali malo emocije koju ima njegov brat zbog čega se Sneža pobunila.

Ne treba ih porediti. Kandidat broj jedan sa svojim mlađanim godinama prvu pesmu si stvarno odvalio svaka čast bila je savršena– dodala je Đurišićka, a pohvale nisu izostale ni od Bosanca i Milija,

antonio ramcevski 2
Antonio Ramčevski oduševio nastupom

Na karaju, Ana nije krila ponos zbog novog kandidata koga je dobila, ali se obratila i Mirzi.

Pogrešan izbor druge pesme. Ja dam sa čula da pevaš drugu ja ne bih dozvolila, ali verujem da ćeš proći i opet biti kod mene džabe šta pričaju drugi. Antonio,svaka čast. Bosanac ima svoju Antoniju, ja imam svog Antonia– zaključila je Bekuta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić