Login/Registracija

Prvi put stala na Grandovu scenu i pokosila sve: „Treba da budeš deo ovog jata, zablistaćeš!“

ipiccy image 15 1

Nakon što su pripadnici jačeg pola probili led u „Zvezdama Granda“, došlo je vreme da vidimo kako će se večeras pokazati devojke.

Sledeći izazivač, a to znači nov kandidat, Tijana Arsenijević (28) iz Kragujevca rešila je da svoju sreću okuša u „Zvezdama Granda“.

Da li je sreća poslužila ili ne, videćemo, ali pritiskom na taster izazvala je nekadašnju učesnicu Antoniju Čerkez, predstavnicu Bosančevog tima.

ipiccy image 16 2

Tijana je odlučila da se prvi put žiriju i publici predstavi numerom Nine Badrić pod nazivom „Sanjam da smo skupa“ i hitom Milene Vučić „Da l’ ona zna“, dok je njena protivnica izabrala malo drugačiji repertoar.

Antonija je publiku razgalila numerama Done Ares i Tonija Cetinskog.

A dok su takmičarke pevale, kao i uvek u čuvenoj sobi emocija kod Voje Nedeljkovića je sve gorelo! A gorelo je i tokom glasanja budući da rezultat nije bio jednoglasan.

0A0A8235 1

Snežana, Ana, Viki i Ceca prednost su dale devojci iz Bosančevog tima, dok je ostatak ekipa oduševila nova takmičarka Tijana.

Ovaj rezultat, kako nalažu nova pravila, dao je mogućnost Saši Popoviću da izjednači rezultat što je prvi put u novoj sezoni i učinio.

-Boske, sada ti odlučuješ ko ostaje u tvom timu- rekao je Popović, a Stojković nije krio da se našao u prilično nezavidnoj situaciji.

-Obe su bile odlične i stvarno nije zgodno odabrati. Antoniju poznajem, a Tijana ima veliki kapcitet. Ovde sad ima jedan problem! Ako je ova cura dobila tri glasa, a Antonija koja se takmičila i prošla scenu ima iskustvo. Ali ipak ću dati Antoniji prednost, neka ide dalje, ali Tijani sve čestitke- istakao je Bosanac.

IMG 3810

Mada ni drugim članovima žirija nakon ovog duela takođe nije bilo lako.

-Pevački je bila bolja kandidatkinja broj jedan, dok je na Antonijinoj starni iskustvo. Meni je žao što u ovom duelu Antonija nije bila borbenija, ali svakako teška odluka. Verujem da Bosancu nije bilo lako, a smatram da je Tijani mesto u sledećem krugu- iskrena je bila Marija Šerifović.

IMG 3730

Pohvale na račun Tijane stizale su i od ostalih pripadnika stručnog žirija, a poseban utisak ostavila je na Anu Bekutu i Cecu Ražnatović.

-Smatram da treba da budeš deo ovog jata, treba ti mentor i ti ćeš zablistati!- uvereno je Svetlana poručila novoj takmičarki, a svoje impresije podelio je i Milić.

-Antonija je po mom mušljenju jedan od najvećih potencijala koji se pojavio u ovom takmičenju i drago mi je da je vidim na ovoj sceni, a prednost sam dao Tijani jer se borila muški iako je prvi put na ovoj scenji. Uspela je da priđe Antoniji!

IMG 3966

A gde su pohvale tu si i kritike, koje su ovoga puta stigle na Antonijin račun i to od Viki Miljković

-Znaš da volim kako pevaš ali kao da si se malo ugasila- istakla je pevačica, a Sneža je dobacila:

-Prva takmičarka je opasnost! Antonija nas je navikla na više od ovoga što je večeras pružila.

-Da rezimiramo, Antonija ide direktno dalje i ostaje u timu Bosanca, a Tijana ide u baraž. Na kraju svake emisije osmoro ide dalje, a osmoro od baraža odakle će njih četvoro proći- dodao je Saša.

IMG 3884

Ne bi „Zvezde Granda“ bile to što jesu da nije došlo do prve čarke, i to sve zbog Milijeve žalbe na račun pravila od trideset sekundi.

Međutim, ima i onih koji su ovim pravilom oduševljeni, a među njima je Marija Šerifović koja nije mogla da sakrije oduševljenje zbog Popovćevog novog koncepta.

-Želela sam da kažem da ništa pametnije, bolje i konstruktivnije nisi mogao da izmisliš nego ovih trideset sekundi. Hvala ti i obožavam te Saša sada posebno zbog ovoga- našalila se Mara na samom kraju.

IMG 3935

BONUS VIDEO – Marija Šerifović o novoj sezoni:

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović