Odustala od „Zvezda Granda“, a sada pokidala! Ko je Antonija Čerkez, devojka iz Bosne koja je svojim glasom očarala čitav Balkan (VIDEO)

ko je antonija cerkez 2
Ko je Antonija Čerkez

Mlada i talentovana pevačica iz Mostra Antonija Čerkez, i večeras je pokupila sve simpatije publike i stručnog žirija u „Zvezdama Granda“.

Od samog početka ove sezone izdvojila se od ostalih takmičatra svojim glasom, a njen nastup iz prvog kruga gde je pevala numeru Done Ares „Suze moje plaču za oboje“ broji milione pregleda na društvenim mrežama.

ko je antonija cerkez
Ko je Antonija Čerkez

Ko je Antonija Čerkez, devojka iz Bosne koja je svojim glasom očarala čitav Balkan

Ovaj snimak posebno je postao viralan kod mlađe publike, pa je tako nakon nastupa osvanuo na mreži Tik -Tok gde je postao viralan za samo nekoliko sati nakon emitovanja ove emisije.

Antonija se ove sezone vratila u takmičenje i to na poziciji izabranog takmičara, a njen mentor Dragan Stojković Bosanac sve vreme govori da je ponosan na njeno pevanje do sada u takmičenju i ističe da će u nastavku biti sve bolje.

ko je antonija cerkez 4
Ko je Antonija Čerkez

Ona se i ranije nekoliko sezona takmičila u „Zvezdama Granda“, a može se reći da je najzapaženiji utisak kod publike širom sveta ostavila upravo ove sezone.

Nakon prvog nastupa pre nekoliko meseci, osim na društvenim mrežama, Antonija je postala zanimljiva i regionalnim medijima, a svi se pitaju ko je devojka iz Bosne koja je svojim vokalom osvojila čitav Balkan.

Inače, Antonija je prošle godine odustala od „Zvezda Granda“, ali je ove sezonen rešila ponovo da okuša sreću i čini se da nije pogrešila.

-Želim da se zahvalim svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu, svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenjeVeliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me je učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu, koji je u svakom trenutku bio tu kao pomoć i podrška.Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpeli moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vreme– napisala je tada Antonija i dodala:

– Na kraju, hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspehe, što veće, što one manje. Što ste verovali u mene i videli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da ćete mi i dalj ebiti tu. Voli vaš vaša Antonija sa Širokog Briga.

ko je antonija cerkez 3

Antonija je do sada u takmičenju pokazala da podjednako dobro peva sve muzičke žanrove, a ističe da joj je muzički uzor članica žirija Marija Šerifović.

-Antonija je po mom mušljenju jedan od najvećih potencijala koji se pojavio u ovom takmičenju i drago mi je da je vidim na ovoj sceni – govorio je Mili tokom prvog kruga za nju.

Kako je Antonija Čekerez pevala večeras u Zvezdama Granda, pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković