Vatreno krštenje Ane Sević u „Zvezdama Granda“, Marija Šerifović poručila kolegama: „Mario čeka koverte“ (VIDEO)

Početak šestog kruga doneo je velike promene u „Zvezdama Granda“, a šta će se sve dešavati u nastavku sezone, pogledajte u subotu od 21 čas na kanalu Pink televizije.

Vatreno krštenje na velikoj sceni imaće nova voditeljka „Zvezda Granda“ Ana Sević koja se našla na mestu Sanje Kužet koja je trenutno na trudničkom bolovanju.

ana sević voditeljka
Ana Sević voditeljka

Dragan Kojić Keba će u narednih nekoliko emisija menjati Anu Bekutu, a Ivana Peters sedeće u stolici svoje koleginice i prijateljice Cece Ražnatović.

Keba na samom startu se obratio kolegama iz žirija kao novi član čuvene osmorke i izrazio nadu da će se u nastavku dobro družiti sa njima.

FILP9654

-Nadam se, odnosno siguran sam da ćemo lepo sarađivati – rekao je Keba, dok je Saša Popović odmah potkačio Bosanca i dodao da treba da se ugleda na kolegu dok daje svoje komentare.

-Je l’ vidiš Bosanac kako se priča? Vidiš kad je neko mlad, kad je neko lep? – rekao je Saša aludirajući na Kebu, a Boske je gestikulacijom pokazao da ga ne čuje što je sve nasmejalo.

ana sević voditeljka
Vatreno krštenje Ane Sević u „Zvezdama Granda“

S obzirom da je nedavno dobila bebu, Marija Šerifović tokom snimanja nije skidala osmeh sa lica, čak se u jednom momentu i našalila na taj račun.

-Ja sam svim kolegama rekla da kada sretnemo, tada ćemo se dogovoriti kad će ko i kog dana doći, i da spreme kovertu – rekla je Marija kroz smeh, dok se Voja našalio:

-Mario čeka.

ana sević voditeljka
Vatreno krštenje Ane Sević u „Zvezdama Granda“

U subotu će se u emisiji „Zvezde Granda“ prvi put posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji pojaviti i Đorđe David, a šta će se još dešavati saznajte u videu na početku teksta.

Biće ovo veoma uzbudljiva emisija, zato budite uz kanal Pink televizije u subotu od 21 čas!

ana sević voditeljka

BONUS VIDEO: Prvi intervju Ane Sević u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A. Milinković