„Svi su ustali na noge“ Ovako Ceca bodri Veljka tokom meča, majka puca od ponosa (VIDEO)

Ovako Ceca bodri Veljka na boks meču
Ovako Ceca bodri Veljka na boks meču

Mladi bokser Veljko Ražnatović pre nekoliko dana odneo je pobedu na turniru u Banja Luci, a njegova majka Ceca je bodrila sina kraj malih ekrana.

Kako je Ceca tog dana imla nastup koji nije želela da otkaže, ona je pre izlaska na scenu pogledala Veljkov meč i sve vreme je bodrila naslednika koji je odneo pobedu.

Ovako Ceca bodri Veljka na boks meču
Ovako Ceca bodri Veljka na boks meču

Ceca bodri sina na boks meču

-Svi su ustali na noge, bravo Banja Luka – rekla je ponosna mama nakon meča, a onda se priremala za nastup.

Ovako Ceca bodri Veljka na boks meču

Pevačica je i ranije u medijima isticala da više voli da gleda boks mečeve preko ekrana, jer kada je u sali ima potpuno drugačiju emociju i pristup.

– Za mene kao majku svaka njegova pobeda veliki uspeh, ja to sve emotivno doživljavam. Stoprocentno verujem u njega, to će tako biti zauvek. Što se tiče njegove poslednje pobede, na proglašenju sam krenula da plačem. Biti šampion Srbije je ogromna stvar, znam koliko je ponosan na sebe – rekla je Ceca pre nekoliko meseci za domaće medije.

BONUS VIDEO – Ceca na snimanju „Zvezda Granda“ potkačila Kebu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram/cecaraznatovic,
Autor: A.Milinković