„Bio je emotivan“ Ana Sević otkrila kako je njen muž reagovao na povratak u „Zvezde Granda“, pa se dotakla cifre koju je Popović ponudio (VIDEO)

Nekadašnja pevačica i voditeljka Ana Sević zameniće Sanju Kužet u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

U razgovoru za Grand, Ana je istakla da Popovićev poziv nije mogla da odbije, ali i da ima malu dozu treme pred današnje snimanje.

-Osećaj je divan, zaista kao da sam juče bila ovde, a ne pre deset godina. Ovu scenu jako volim i osećam se kao kod svoje kuće- istakla je na početku Ana, a zatim otkrila gde je dočekao poziv Saše Popovića.

-To je bio poziv koji se ne odbija iako još uvek nisam planirala da se vratim. Kada me je Saša pozvao i rekao kako stoje stvari, tu nije bilo dileme. Grand je moja kuća, sedam godina sam bila na ovoj sceni i kao voditelj i kao takmičar i mogu slobodno da kažem da je Grand moja kuća- rekla je Ana.

ana sević intervju

Ana Sević intervju o povratku u „Zvezde Granda“

S obzirom da je majka troje maloletne dece, zanimalo nas je kako će uskladiti svoje obaveze sa snimanjima, ali i kako je njen suprug reagovao kada je čuo da će voditi „Zvezde Granda“.

-Suprug je bio oduševljen, baš onako emotivan jer voli da sam ja na sceni i u medijima. On zna koliko ja volim scenu i koliko sam na svoj posao gledala kao na zadovljstvo. Zna da će meni to značiti, a nas dvoje smo pravi tim, tako da se lepo kombinujemo, to će se super uklopiti da nikome ništa ne fali. Posle snimanja nastavljamo sve po starom- objasnila je Ana.

ana sević intervju

Kako je zbog dece napravila dužu pevačku pauzu, zanimalo nas je i da li će se uskoro vratiti na scenu i sa nekim novim singlom.

-Ajmo jedno po jedno (smeh). Ne možemo sada sve! Pa, evo kao što je ovo bilo potpuno neočekivano, u stvari, ja uvek puštam da se moj život odvija onako kako on želi. Nikada ništa ne planiram. Da mi je neko pre dva meseca rekao da ću danas biti ovde ja bih rekla da nema šanse. Stvarno to nisam planirala, ali neka bude tako i sa muzikom- rekla je Ana.

Na pitanje da li je tačno da njen angažman u „Zvezdama Granda“ košta 5. 000 evra kao što se pisalo, Ana je odgovorila:

-Ne bih ulazila ni u čiji novčanik, ne bih to komentarisala.

ana sević intervju

BONUS VIDEO: Evo kako se Ana Seić priprema za prvo snimanje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.