„Nemam ništa i srećan sam“ Saša Popović otkrio zbog čega nema Instagram, TikTok: „To mi je ćerka pokazala“

0A0A4575

Saša Popović je uvek isticao da ga društvene mreže ne zanimaju, ali se nedavno u medijima pojavila informacija da je postao novi korisnik Instagrama, što je sad oštro demantovao.

Saša je za Grand otkrio zbog čega nema nalog ni na jednoj društvenoj mreži i istakao da ga je informacija o profilu sa njegovim imenom na internetu zatekla.

0A0A4629

To mi je ćerka pokazala, rekla mi je da me je neko stavio na Instagram, kao da je to moj pravi profil. To nije istina, ja to nemam. Nikada nisam imao profile na društvenim mrežama, niti želim da ih imam, niti ih imam. Nemam ni TikTok, nemam ni Instagram, ni Fejsbuk, nemam ni Tviter, nemam ništa i srećan sam što nemam– rekao je Popović za Grand, dok je na pitanje da li postoji neki poseban razlog zašto nema nalog na nekoj društvenoj mreži, odgovorio:

-Šta će mi? Četrnaest godina sam na televiziji, vide me svi. Šta imam kažem, često imam i neke intervjue, a da sad imam neki svoj profil, pa da čitam po društvenim mrežama šta kaže ovaj, šta kaže onaj, da se nerviram, pa neću! Ovako mi je lepo. U aprilu punim 70 godina, penzioner sam, uživam i uopšte me ne zanima ko šta kaže i ko šta piše, tako da mi te društvene mreže zaista ne trebaju.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić/A.Dačić