„Čuo sam da mi se sprema nešto“ Dragan Kojić Keba odgovorio kolegama iz žirija „Zvezda Granda“: „Razbiću ih danas“ (VIDEO)

Vest da Dragan Kojić Keba menja Anu Bekutu u „Zvezdama Granda“ izazvala je veliku pažnju javnosti, a sad se oglasio sam pevač i otkrio kako protiče snimanje novih epizoda.

Keba je za Grand otkrio kako se u protekla dva snimajuća dana sa već uigranom ekipom u popularnom muzičkom šou programu.

-Nikako – odgovorio je kroz osmeh Keba, a nakon što je čuo da su članovi žirija prezadovoljni kako se snašao, odgovorio je

-Jesu li? A što ne bi bili, nisam ja od juče.

Dragan Kojić Keba Zvezde Granda, spreman za borbu
Foto: F.Pavlović

Keba se potom uozbiljio i otkrio kako su kolege reagovale na njegovo učešće u žiriju i da li je dobio neki savet od njih.

-Nisam, uglavnom delim ja savete – naglasio je i prokomentarisao izjavu Aleksandra Milića MIlija da mu daje pogrešne savete.

-Ma razbiću ih danas, zapamtićete – naglasio je Keba kroz osmeh i nastavio:

-Manje -više svi se znamo. Svi dobro čuju, dobro osećaju, to je moj zaključak. E sad ta neka igra, pa nekome dođe neka žuta minuta. Ja izbegavam teške reči, ali ako me baš neko čačne… Imam problem da zaboravim da isključim mikrofon. U suštini je sve viteški, ali sam čuo da mi se sprema nešto danas.

Dragan Kojić Keba Zvezde Granda
Foto: F.Pavlović

Ceo razgovor sa Draganom Kojićem Kebom pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/S.Stojanov