Ana Bekuta ukrstila glas sa Ivicom Dačićem: Duet iz filma „Toma“ oduševio sve (VIDEO)

ana bekuta 1

Pevačica Ana Bekuta poznata je kao žena koja uvek ispoštuje svoje prijatelje. Iako ima puno obaveza i zakazasnih nastupa, ona je ispoštovala rođendan svoje prijateljice, inače naše poznate voditeljke Sanje Marinković.

Kako je Ana omiljena ne samo kod publike, već i kod pripadnika naše javne scene, u jednom mometu se latila mikrofona pa je zapevala svoje najveće hitove.

Gost na ovom slavlju bio je i političar Ivica Dačić. Kako je poznato da i on dobro peva, iskoristio je priliku da sa Anom otpeva nekoliko pesama.

Posebnu pažnju privukao je snimak na kome se vidi da njih dvoje pevaju duet iz filma „Toma“, „Ponoć je“. Ovaj video je preplavio društvene mreže, a mnogi su saglasni da je političar uspeo da iznese numeru kako treba.

bekuta i dacic
TikTok/bekutaanafanpage

Nedano je i Dačićeva snajka, pevačica Milica Jokić za Grand priznala da bi volela da snimi duet sa svekrom ukoliko se pojavi dobra pesma.

Podsetimo, Ana je prošle nedelje bila specijalna gošća na koncertu Saše Matića. Kada je izašla na scenu, atmosferu je dovela do usijanja, dok se publika odlučno zabalila uz hitove „Veseljak“, „Treba vremena“ i mnoge druge.

PROČITAJTE I:

U videu pogledajte šta je Milica rekla na temu dueta sa Ivicom Dačićem:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković