Login/Registracija

Želja Ivice Dačića je da oženi sina Luku: „Jedva čekam da Milica postane deo naše porodice“

Ivica Dačić, potpredsednik Vlade, ministar spoljnih poslova i lider SPS-a, sa budućom snajkom, pevačicom Milicom Jokić, odgovarao je na privatna pitanja. Oboje su otkrili svoje planove ali i najintimnije želje.

Ivice, kakva je snajka?

Ivica: Odlična, ja sam prezadovoljan. Moja supruga Sanja, koja inače ne voli javne nastupe, najviše brine o našim pojavljivanjima. Do sada se sekirala samo za moja istupanja, a sada mora da vodi računa i o Milici i o Luki. Hvata se za glavu, doživljava srčane i nervne udare.

Da li je ona ujedno i vaš najveći kritičar?

Ivica: Jeste, zato što ona sve prati. Ja nemam ni vremena, a i ne volim sebe da gledam. Za mene je to samo jedan trenutak u vremenu koji prođe. Što bih se vraćao na ono što je prošlo. Jedino uvek pitam da li sam lep, pošto znam da pametan jesam (smeh).

Kako vidite godinu na izmaku?

Ivica: Profesionalno je bila obeležena promenom mog posla, i meni je pripalo Ministarstvo spoljnih poslova. U parlamentu je statično, a ovde je potpuno drugačije. Mislim da mi to politički više odgovara jer to i jeste više politička funkcija.

Očekivalo se da diplomatija pripadne vama?

Ivica: Ja sam rekao predsedniku Vučiću da je najbolje da on odluči na kom bih mestu bio najkorisniji, a on je meni predložio da budem ministar spoljnih poslova još 2014. godine kada je postao premijer.

Milice, čini se da si zbog veze s Lukom postala popularnija?

Milica: Sigurno da ima i toga, jer je ljudima zanimljivo to što smo u vezi.

Ivica: Luka će vam reći da je sve njegova zasluga (smeh). Verujem da je doprinelo interesantnosti jer se mediji bave tom temom, ali Miličino pevanje je samo po sebi toliko kvalitetno i moralo je da naiđe na dobar odjek.

Ko kod kuće više peva?

Ivica: Samostalno nastupamo u toaletu (smeh). Šalu na stranu, mi smo jedna raspevana porodica. Jedino još nisam suprugu nagovorio da pusti glas. Andrea, moja ćerka, peva fantastično, ali ona ima potpuno drugačija interesovanja. Voli zabavnu i stranu muziku, za razliku od Luke koji od malih nogu sluša samo narodnu.

Ivica je poželeo da postaneš Dačić. Da li i ti želiš isto?

Milica: Luka i ja smo skoro dve godine zajedno, lepo nam je i volimo se, ali smatram da smo još uvek mladi (smeh)

Ivica: Milica puni 22 godine uskoro, a moja žena se za mene udala kad je imala 20. Inače, moja supruga Milicu najviše voli i uvek je na njenoj strani kada se njih dvoje sporečkaju. To je jedna čelična koalicija.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić/Alo