Mare priredio gala žurku za srednjeg sina, evo ko je sve bio na 18. rođendanu

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 07022023 FOTO FILIP I LUKA 3 ok 1

Luka Milošević, sin proslavljenog kompozitora i premijera šoua „Nikad nije kasno“ Saše Miloševića Mareta, napunio je 18 godina, a ponosni roditelji upriličili su mu slavljeničku žurku u jednoj ekskluzivnoj hali u Beogradu.

Lukini roditelji potrudili su se da proslava u potpunosti bude u znaku punoletnog Luke i da njemu i njegovim drugarima prirede noć za pamćenje.

mare

Baloni u znaku broja njegovih godina, kao i plava torta ukrašena fondanom u znaku fotoaparata samo su neki od posebnih detalja sa kojim su ponosni roditelji obradovali slavljenika.

331522589 1350273745810970 8685492980250633597 n

Za dobar štimung na slavlju bio je zadužen jedan poznati beogradski bend, dok se mikrofona latio i Dejan Matić.

Ipak, posebno raspoloženje doneli su Maretov kum Andrija Milošević i supruga Ksenija Milošević koji su specijalno za slavljenika u duetu otpevali par pesama.

ipiccy image 4 2

Iako Mare ne voli da eksponira svoje naslednike, fotografije sa žurke osvanule su na društvenim mrežama, a mnogi su prokomentarisali da je srednji sin Luka tatina slika i prilika.

Podsetimo, Milošević iz prvog braka ima Ognjena i Luku, dok sa proslavljenom violinistkinjom Ksenijom Milošević ima sina Vanju.

Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju potpuno prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali. Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju– rekao je svojevremeno za Story, dok je Ksenija dodala da su joj Ognjen i Luka posvećeno pomagali oko podizanja sina Vanje.

mare sin

NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić