Login/Registracija

Mare priredio gala žurku za srednjeg sina, evo ko je sve bio na 18. rođendanu

Luka Milošević, sin proslavljenog kompozitora i premijera šoua „Nikad nije kasno“ Saše Miloševića Mareta, napunio je 18 godina, a ponosni roditelji upriličili su mu slavljeničku žurku u jednoj ekskluzivnoj hali u Beogradu.

Lukini roditelji potrudili su se da proslava u potpunosti bude u znaku punoletnog Luke i da njemu i njegovim drugarima prirede noć za pamćenje.

Baloni u znaku broja njegovih godina, kao i plava torta ukrašena fondanom u znaku fotoaparata samo su neki od posebnih detalja sa kojim su ponosni roditelji obradovali slavljenika.

Za dobar štimung na slavlju bio je zadužen jedan poznati beogradski bend, dok se mikrofona latio i Dejan Matić.

Ipak, posebno raspoloženje doneli su Maretov kum Andrija Milošević i supruga Ksenija Milošević koji su specijalno za slavljenika u duetu otpevali par pesama.

Iako Mare ne voli da eksponira svoje naslednike, fotografije sa žurke osvanule su na društvenim mrežama, a mnogi su prokomentarisali da je srednji sin Luka tatina slika i prilika.

Podsetimo, Milošević iz prvog braka ima Ognjena i Luku, dok sa proslavljenom violinistkinjom Ksenijom Milošević ima sina Vanju.

Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju potpuno prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali. Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju– rekao je svojevremeno za Story, dok je Ksenija dodala da su joj Ognjen i Luka posvećeno pomagali oko podizanja sina Vanje.

NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić