Login/Registracija

Prijateljstvo iz takmičenja krunisali duetom! Sandra Mladenović i Sava Čiplić raznežili sve: „Dok je vas, živeće narodna muzika“ (VIDEO)

sandra mladenovic i sava ciplic

Sandra Mladenović i Sava Čiplić upoznali su se još kao deca dok su se takmičili u šouu „Neki novi klinci“. Kasnije se pevačica otisnula u ozbiljnije takmičarske vode u „Zvezdama Granda“ gde je ostvarila zapažen uspeh, a Sava je nastavio da snima nove pesme i grabi svoj put ka uspehu.

Posle nekoliko godina, na veliko iznenađenje onih koji su ih pratili u oba takmičenja, Sandra i Sava su se ponovo sreli i odlučili da prijateljstvo iz detinjstva krunišu zajedničkom pesmom.

Snapinsta.app 378511400 2679757555497269 114525542102384236 n 1080

Videli smo se i zapevali smo posle pet godina ponovo. Vratio sam se u to vreme kada smo se takmičili u „Klincima“. Tada smo i ona i ja pevali ovaj muzički stil koji i sada pevamo i zadržali smo baš čistu narodnu muziku. I sad, kad pogledam snimak gde mi pevamo, vidi se taj takt i rad u ruci, prosto ta muzika izlazi iz duše– rekao je Sava nedavno, a sad je predstavio kaver na kom su Sandra i on dugo radili.

Reč je o numeri „Trepetljika trepetala“ koja je oduševila sve one koji su ih pratili dok su još bili deca.

„Bravo za mladost i odabir pesme“, „Savršen spoj i vokalno i fizički“, „Dok je ovakvih pevača živeća narodna muzika“, „Deco, predivno pevate“, samo su neki od komentara na kaver koji možete da poslušate u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I. A.