Kakav šok, ovo je veće od njega! Aleksandar Josifovski manji od makovog zrna, izraz lica sve govori (FOTO)

c06afe73edc9f66fb7430d6e2f7501489e534c7e

Pevač Aleksandar Josifovski pokazao je i ranije da se odlično ne snalazi samo u muzici već i u drugim aktivnostima, poput baštenskih radova, pripremanju roštilja, ali i pecanju. Predah između nastupa Aleksandar voli da napravi i uz omiljeno Ohridsko jezero, gde rado zabaci udicu sa svojim ribarskim štapovima i odmara dok peca ribu.

Vicešampion prošle sezone takmičenja „Zvezda Granda“ tako je otišao na obalu, zabacio udice i odmarao i pravio selfije čekajući da upeca nekog klena ili drugu slatkovodnu ribu. Ali, ovo je bilo zaista preveliko iznenađenje.

-Zlatni ohridski šaran – napisao je ponosno Aleksandar uz fotografiju njega sa ovim neočekivanim ulovom a glava krupne ribe bila je veća od njegove, što je iznenadilo, a čak i uplašilo pojedine njegove pratioce. I osmeh na njegovom licu istovremeno je oslikavao sreću, ali i dozu strahopoštovanja prema ovom kapitalnom ulovu.

aleksandar josifovski

Iako je još uvek mlad čovek, Josifovski je u dugogodišnjoj vanbračnoj zajednici sa izabranicom Teodorom, a uskoro spremaju i veliko svadbeno veselje. Pevač je nedavno odgovorio i ko u njihovom domu vodi glavnu reč, a ako se po jutru dan poznaje, onda će on i nakon što se zvanično oženi i dalje moći da upražnjava svoj hobi -pecanje.

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 76 ok

– To je kao ono: „Ko je muž u kući“, a onda te žena udari, pa kažeš samo sam se šalio. Kada dođe do rasprave ja uvek prvi popustim. Džentlmen sam, žene su dar. Nije sve u izgledu. Žene reproduciraju život, žene su jednostavno cvet i onda moram da popustim – objasnio je Josifovski nedavno za Grand.

david

Pevač uveliko nastupa sa svojim mentorom iz takmičenja Đorđem Davidom koji je ponosan na svog učenika, o čemu je nedavno govorio.

-Način na koji publika prihvata Josifovskog je neverovatan, s obzirom da nam je ovo već treći zajednički koncert. Definitivno ga publika prepoznaje kao osobu koja je bila vicešampion u „Zvezdama Granda“ i ja kao mentor nastavljam svoju priču i dalje za ljude koji su se plasirali najviše moguće – istakao je ponosno Đorđe David.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić