Aleksandar Josifovski pokazao svoj vrt na Ohridu, jedan detalj u kući svima privukao pažnju, baba morala da reaguje (VIDEO)

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 76 ok

Pevač Aleksandar Josifovski pokazao je da se odlično ne snalazi samo u muzici već i u baštenskim radovima čija je sezona počela ovih dana.

Vicešampion prošle sezone takmičenja „Zvezda Granda“ poseduje luksuznu kuću na Ohridu, ali i rajsko dvorište o kome sam vodi računa, a koji je za Grand specijalno i pokazao.

josifovski kuca

Pored toga što sam uređuje svoj kutak za uživanje, pevač brine i o ekologiji, budući da za košenje travnjaka koristi električnu kosačicu, a vodio je računa o produžnom kablu koji je sve vreme držao u ruci kako ga ne bi slučajno presekao.

Aleksandar je pokazao kako s lakoćom pravi pravu oazu za opuštanje, a centralnim delom dvorišta domnirala je mala palma koja očigledno uspeva u tom podneblju.

-Vreme za proleće. Ohrid, Makedonija – napisao je Josifovski u opisu videa koji je obajvio na svom Instagram storiju.

Da ne bi sve bilo previše ekološki, muzičar je odlučio da zapali vatru i pripremi roštilj. Seckao je pileći file na režnjeve, a potom ga grilovao na roštilju, a dim koji je napravio očigledno dodavši malo više vatre, davao je verujemo, pravu aromu njegovom specijalitetu.

A za one koji vole nešto začinjeniji ukus, na roštilju su se našle i kobasice.

Aleksandar je u jednom trenutku čini se ipak sebe precenio, pa je u pomoć pozvao baku da raspiruje vatru i vodi računa oko pečenosti mesa, dok je on završavao svoju „radnu akciju“ pripremajući se za uživanje u svom mestu za opuštanje.

Screenshot 2023 05 08 134310

A kako i ne bi, jer tu može da uživa sa svojom suprugom Teodorom sa kojom planira uskoro da organizuje svadbeno veselje, o čemu je nedavno govorio za Grand.

0A0A0082

-Upoznali smo se pre šest godina, tada smo ušli u vezu. Zapravo, zajedno smo sedam godina, a znali smo se i pre toga. Mi se svaki dan veselimo, ali nismo još uvek napravli svadbeno veselje. Nadam se da će to biti uskoro, sada je dobra prilika – ispričao je Aleksandar koji je i dan danas seća prvog susreta sa Teodorom.

Upoznali smo na Ohridu. Bilo je nekoliko lepih devojka u našem društvu, ali ona se izdvojila. Posle nekoliko dana je bio moj rođendan, želeo sam nekako da uveličam taj dan i tada sam joj dao prsten. Ona je tada rekla da jer ju je bilo sramota da me odbije. Još uvek je sa mnom, nadam se da joj je dobro – ispričao je pevač nedavno u šali.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić