Login/Registracija

Nakon razvoda ponovo zaljubljena? Ajša Kapetanović: „Pričalo se da sam u vezi sa starijim muškarcem“

Ajša Kapetanović bila je među najmlađim takmičarima u „Zvezdama Granda„, gde je svojim moćnim vokalom dirnula je mnoge, te je u velikom finalu zauzela treće mesto. Svojim emotivnim interpretacijama umela je da rasplače žiri i gledaoce, a nakon završetka takmičenja umesto njene karijere, fokus je bio njen ljubavni život.

Iznenadna veridba, preseljenje u Nemačku, tajno venčanje i trudnoća koju je dugo krila samo su neki od dešavanja koje su njeni fanovi mogli da isprate poslednjih godina.

Ipak, nedavno je sve iznenadila priznanjem da se razvela, a kao razlog pojedini mediji naveli su aferu sa njenim klavijaturistom, a sad je pevačica ogolila dušu i otkrila kada je došlo do razvoda.

Razišli smo se kada nam je sin napunio godinu dana. Pričalo se da sam u vezi sa nekim starijim, ali ne bih puno pričala o tome, jer bih morala da pomenem neke ljude, a da pričam o njima ne želim jer bih onda pokazala samo da sam kao oni– rekla je pevačica.

Iako mnogi željno iščekuju odgovor, Ajša je rešila da ostane dostojanstvena uprkos svim nedaćama koje su je snašle.

Neće mi pomoći ako uzvratim udarac, meni će pomoći da kažem svoju istinu i to je to što je meni potrebno – istakla je pevačica i dodala da su pojedini prijatelji pokazali pravo lice kada joj je bilo najteže.

O razlozila razvoda danas govori sa rezervom, isto kao i o novim dešavanjima u ljubavnom životu.

Mi smo se razišli, nismo se svađali, prosto nije nam išlo. Sada sam srećna i zadovoljna, za sebe kažem da sam uvek zaljubljena. Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar. tajanstvena je Ajša koja se nedavno vratila na scenu sa novom pesmom „Sine moj“, koju je posvetila svom nasledniku.

Iskreno, nisam planirala da snimim takvu pesmu, želela sam da snimim nešto modernije. Tražim sebe, još uvek sam mlada. Mada mislim da je ova pesma došla baš u pravo vreme– istakla je Ajša.

BONUS VIDEO: Ajša Kapetanović o razvodu

Foto: Privatna Arhiva/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić