Login/Registracija

Ana Sević iskopirala Grandovu voditeljku

Poznate ličnosti trude se da svakim svojim pojavljivanjem u javnosti ostave utisak, budu originalne i besprekornim modnim izdanjem ostave sve bez teksta. Ali često se desi da u tome i omanu, često i iskopiraju stajlinge svojih inostranih kolega, a neretko i onih domaćih, kao što je to bio slučaj sa Anom Sević.

Naime, nakon dve godine medijske pauze, pevačica se pojavila se na jednom prestoničkom događaju, gde je pokupila sve komplimente za izgled, ali malo ko je primetio da je identičnu haljinu imala i Grandova voditeljka.

Instagram

Pevačica je na događaju zablistala u bordo šljokičavoj haljini, koju je upotpunila bež salonkama i zlatnom tašnom, dok je kosu podigila u punđu.

Identičan stajling, na istom događaju prošle godine ponela i Grandova voditeljka Sanja Ćulibrk koja se tada pojavila sa tadašnjim dečkom Aleksandrom Sofronijevićem.

Fotografiju je podelio stilista David Ćurčić, koji je Sanju tada i stilizovao, a istu objavu podelila je i Ćulibrkova uz osmeh.

Kao što možete da vidite, jedina razlika koja se može uočiti jeste ta što se Ana odlučila za drugu boju haljine i drugačiji frizuru.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić