Login/Registracija

POBUNA u Zvezdama Granda zbog PARA! Ceca tražila BOLJI ugovor, Popović zapretio Viki: „NE POSTOJIŠ“ (VIDEO)

Milionski autditorijum pratio je prvo emitovanje „Zvezda Granda“ prethodne subote, a čuvena osmorka nastavlja udarničkim tempom u drugoj emisiji koja već u najavi obećava spektal.

Žestoko je već na samom startu nove sezone, pa se tako vodi ljuta borba u žiriju za kandidate. Kako Viki Miljković do sada ima najmanje pevača u timu, što je jako čudno, Saša Popović je ubeđivao da uzme konačno jednog takmičara i od nega napravi zvezdu.

-Ajde ti sad od ovakvog napravi brend – poručio je Popović, ali je Viki na to žestoko odgovorila.

-Ali šta bi ja sa njim radila, to uopšte nije ista energija – a na to je Ana odmah žestoko reagovala: –Probirač uvek nađe otirač, ne biraj puno.

Ceca je u jednom momentu priznala da neguje tanana osećanja, kako u poslu, tako i u privatnom životu, a na to Saša nije mogao da ostane imun, pa je imao jedan predlog za nju.

-Ceco, uzmi i mene – rekao je kreativni direktor „Zvezda Granda“, ali je dobio žestok odgovor od Ražnatovićeve koji sigurno nije očekivao:

Što se nisi nudio kad si se obogatio, pre ženidbe? Sad mi se nutkaš, kad nemam nikakvu korist od tebe?

Nakon toga se Ceca požalila Popoviću i poručila mu da treba da joj poveća ugovor, obzirom da ima najviše kadidata u svom timu, ali je i Viki takođe tražila povećanje koje, kako se čini, neće dobiti.

-Tebi ću Viki da smanjim ugovor, nema te nigde – poručio je Popović, a zbog toga se prošogodišnja pobednica žestoko naljutila.

Ovo je jedan mali deo onoga što vas čeka u subotu od 21 čas na televiziji Pink u drugoj emisiji nove sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Ceo promo nove emisije „Zvezda Granda“ pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/Elena/Luka,
Autor: A. Milinković