Login/Registracija

10 razloga da svake subote budete uz „Zvezde Granda“

IMG 6435 1

Nova, sedamanesta po redu sezona „Zvezda Granda“ počinje ove subote, 23. septembra na Pink televiziji, Sitelu, TV Nova BiH i Nova M, a već vlada ogromno interesovanje za prvom epizodom. Svi čekaju da vide drastične promene u takmičenju koje je Saša Popović napravio posle 20 godina, ali nije samo prva epizoda tako uzbudljiva.

U Grandovom studiju na Košutnjaku snimanja su uveliko u toku, a ekipa našeg portala imala je priliku da prisustvuje setu i sazna najzanimljivije detalje zbog kojih narednih meseci nećete moći da odolite najpopularnijem muzičkom šouu. 

Donosimo vam deset razloga zbog kojih od ove subote sigurno nećete moći da propustite nijednu epizodu „Zvezda Granda“. 

IMG 6538

1. Upoznaćete vrhunske vokale, ali i gledati stare takmičare koje ste voleli da slušate u ranijim sezonama

Na potpuno novoj sceni koja može da parira svetskim šou programima, već u prvom krugu predstaviće se 98 novih lica i talenata koji će uskrstiti glas sa starijim učesnicima. Jedni će biti izazivači, a ono što je interesantno jeste da se muškarci takmiče sa muškarcima, a žene sa ženama.

-Jedni su izabrani kandidati koji se nisu nikad takmičili i njih trideset dvoje su izabrani od strane mentora. Ovi novi kojih ima preko 90 se bore i izazivaju ove izabrane.  -objasnio je Popović nova pravila.

2. Upoznaćete žiri u drugačijem svetlu i gledati ih kako se bore kao mentori

Muzičke stručnjake i u ovoj sezoni gledaćete u ulozi mentora. Ono što je novina jeste da će svaki član žirija ima ti samo 30 sekundi za komentarisanje, a čim se čuje panik taster na red dolazi sledeći.

0A0A8331

3. Napetost i navijanje kao na utakmici

Od prve do poslednje minute bićete „kao na iglama“, navijaćete za dueliste i želeti da saznate ishod takmičenja. Kao i do sad, i sami ćete poželeti da imate ulogu žirija i da zajedno sa prijateljima ocenjujete i komentarišete glas i nastup kandidata.

Sa nestrpljenjem čekaćete subotu da vidite kako će se vaši favoriti spremiti za naredni nastup. 

4. Uživaćete u sukobima žirija i njihovim komentarima

Iako u prvim epizodama nije bilo previše rasprava među članovi žirija, nema sumnje da će do njih ubrzo doći jer u žaru borbe prepirke i sukobi mišljenja su neizbežni.

Verujemo da vas mnogi iskreni, pa čak i surovi komentari članova žirija upućeni kandidatima neće ostaviti ravnodušnim, kao što sigurni da ćete sa uživanjem gledati i duhovite opaske i razotrkivanja naših zvezda.

Samo nemojte posle emisije da nam pišete „Zbog ovakvih komentara žirija više ne gledam Zvezde“, jer znamo da ćete naredne subote opet biti uz nas. 

0A0A8482 2

5. Kidaćete se od smeha uz opaske Voje Nedeljkovića i situacije iz bekstejdža

Ne zove se džabe bekstejdž soba emocija, a u to ćete se uveriti i u novoj sezoni. Naravno, tu su i opaske čuvenog voditelja koje ćete prepričavati, koreografija koju nećete moći da ponovite.

6. Uživaćete u pogledu na najzgodiniju voditeljku na našim prostorima

Bez Sanje Kužet „Zvezde Granda“ ne bi bile iste, zato smo sigurni da ćete sa pažnjom ispratiti svaki početak takmičenja. Pored zanosnog stasa, nema sumnje da će vam veliku pažnju privući i voditeljkine odevne kombinacije, kao i zanosan ples.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 13092023 FOTO MUNJA 31 ok

7. Smejaćete se uz urnebesne snimke naših zvezda 

Imaćete priliku da vidite kako se žiri zabavlja pred početak i u toku snimanja emisije, ali i da zavirite iza kulisa popularnog šoua. Šta se dešava u čuvenom bekstejdžu, gde žiri inače odmara, gledaćete svake subote na našem Jutjub kanalu i sajtu.  

8. Imaćete o čemu da tračarite sa prijateljima

Ništa slađe od nedeljne kafice sa drugaricom, još kad se na istoj „opletu“ dešavanja iz „Zvezda Granda“, zabavi nikad kraja. Odmah nakon emitovanja, emisija vam je dostupna na zvaničnom Jutjub kanalu,a prisutni smo i društvenim mrežama, pa ukoliko želite možete i sa nama da komentarišete dešavanja iz emisije na Fejsbuku, Instagramu, Tviteru i Tik Toku.

9. Ne morate da idete u kafanu

Ako želite provod, „Zvezde Granda“ su pun pogodak, budući da je muzički repertoar kandidata i ove godine raznolik.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 13092023 FOTO MUNJA 12 ok

10. Treba neko i da zaradi

Ovaj razlog je više šala na račun redakcije. Ali najiskrenije, ukoliko svake subote gledate „Zvezde Granda“, nema sumnje da će i naš portal cvetati, a novinari zaraditi platu.

Mi svakako radimo 24 sata i uvek smo tu za vas, pa je sasvim razumljivo zašto se naš portal zove Grand Online. 

BONUS VIDEO: Sanja Kužet donela drastičnu odluku u „Zvezdama Granda“

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić