EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati scena „Zvezda Granda“, promene su velike (VIDEO)

Snimanje nove sezone „Zvezda Granda“ počinje danas, a Saša Popović kaže da očekuje uzbudljivu i najzanimljiviju sezonu do sad.

DSC03322

Menjamo sistem takmičenja, ali dijametralno menjamo. Videćete o čemu se radi, biće najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili  izjavio je Popović za Grand.

DSC03303
DSC03359

Scena je potpuno promenjena, a ceo studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad, a kako je najavljeno Saša će danas u Grandovom studiju otkriti nova pravila takmičenja.

Saša Popović će i dalje biti u ulozi predsedavajućeg, dok će se žirijskim stolicama i ove godine naći čuvena osmorka, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili.

DSC03303 1

U videu na početku teksta pogledajte kako izgleda nova scena „Zvezda Granda“.

Podsetimo, Saša Popović je već po samom kraju prošle sezone „Zvezda Granda“ najavio da će sedamnaesta sezona biti umnogome drugačija od svih prethodnih.

-Biće isti sastav, samo druga pravila, drugačija postava, daleko zanimljivije i smanjen je broj kandidata. Biće interesantnije. Nagrade će ostati iste. Ranije smo dodeljivali stanove, bilo je više para. Mada, najveća nagrada za pobednika i za nekog ko se takmiči je kada bi mogao da dobije hit pesmu, ali danas je jako teško napraviti hit- objasnio je direktor Granda.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić