Login/Registracija

Dragana Katić progovorila o emotivnom statusu: „Moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom“

Voditeljka Dragana Katić preko dve decenije važi za omiljeno TV lice na Balkanu. Od kada se pojavila pred kamerama posebnu pažnju privlači svojom lepotom i damskim ponašanjem.

Dragana nikada svoj privatni život nije eksponirala u javnosti, ali je najviše ponosna na svoje sinove, blizance Bojana i Bobana koji su joj životni oslonac i velika podrška.

Voditeljka ne krije ponos zbog uspeha koji su postigli njeni naslednici. Bojan je krenuo maminim stopama, te je završio novirarstvo na fakultetu Političkih nauka gde je nedavno upisao i master studije.

Trenutno radi kao jedan od vodećih producenata u jednoj renomiranoj kući, dok je Boban završio arhitekturu u Beogradu, a nakon osnovnih studija upisao je master u inostranstvu.

-Jesu, uspešni su i na to sam najponosnija. To mi je najvažnije i nikada ne demantujem, jesu najuspešniji su za mene – rekla je ona za Novu.

Dragana se dotakla i svog emotivnog života koji uspešno godinama čuva samo za sebe, pa je priznala da sve deli sa decom i da od njih ništa ne krije.

-Ne, nisam zbog njih, to je bila samo moja odluka. Ja sam tu javno, smatram da ljudu sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom – otkrila je popularna voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković