Dragana Katić progovorila o emotivnom statusu: „Moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom“

Dragana Katic 3

Voditeljka Dragana Katić preko dve decenije važi za omiljeno TV lice na Balkanu. Od kada se pojavila pred kamerama posebnu pažnju privlači svojom lepotom i damskim ponašanjem.

Dragana nikada svoj privatni život nije eksponirala u javnosti, ali je najviše ponosna na svoje sinove, blizance Bojana i Bobana koji su joj životni oslonac i velika podrška.

Voditeljka ne krije ponos zbog uspeha koji su postigli njeni naslednici. Bojan je krenuo maminim stopama, te je završio novirarstvo na fakultetu Političkih nauka gde je nedavno upisao i master studije.

Trenutno radi kao jedan od vodećih producenata u jednoj renomiranoj kući, dok je Boban završio arhitekturu u Beogradu, a nakon osnovnih studija upisao je master u inostranstvu.

-Jesu, uspešni su i na to sam najponosnija. To mi je najvažnije i nikada ne demantujem, jesu najuspešniji su za mene – rekla je ona za Novu.

Dragana se dotakla i svog emotivnog života koji uspešno godinama čuva samo za sebe, pa je priznala da sve deli sa decom i da od njih ništa ne krije.

-Ne, nisam zbog njih, to je bila samo moja odluka. Ja sam tu javno, smatram da ljudu sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom – otkrila je popularna voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković