Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića podelio radosne vesti, svadba na pomolu? (FOTO)

71db90d7cdf1f0e19fa32e6f8b54e84264a1b230

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića, Ivan danas proslavlja godišnjicu ljubavi sa svojom izabranicom Anđelom, a radosne vesti podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Tim povodom se oglasio na društvenim mrežama, gde je uz nekoliko zajedničkih fotografija svima stavio do znanja koliko je srećan u ljubavi.

SIN BILJANE JEVTIĆ I ACE ILIĆA PODELIO SREĆNE VESTI

-Tri godine sa najboljom devojkom na svetu, da te volim malo je reći – napisao je Ivan u objavi na društvenoj mreži Instagaram.

sin bilje i ace godisnjica veze

Fotografije svedoče koliko sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uživa u romansi, a ne libi se ni da svoje emocije iskaže javno.

Ivanovi roditelji se povodom njegove veze nisu oglašavali u medijima, a sudeći po fotografijama sa porodičnih slavlja možemo da zaključimo da je snajka rado viđena gošća u njihovom domu.

Podsetimo, Bilja i Aca su nedavno za Grand govorili o muzičkom talentu svog sina, a priznali su da će ga podržati ako se odluči da krene njihovim stopama.

-On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Bilja i Aca o sinu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković