„Razočarana sam“ Oglasila se Abida Milkunić nakon što je odustala od „Zvezda Granda“, evo ko je glavni krivac (VIDEO)

Takmičarka Abida Milkunić odustala od „Zvezda Granda“ bila je vest koja je ova subote obišla sve portale, a Grand vam ekskluzivno otkriva šta je prethodilo njenoj odluci da se ne pojavi u baražu.

Zašto je Abida Milkunić odustala od „Zvezda Granda“?

Abida je u takmičenju dobila 4 glasa i hvale žirija, ipak završila je u baražu. Međutim, kada je trebalo da nastupi u baražnom delu, odustala je samoinicijativno, što je i Sašu Popovića zateklo.

abida milkunic

-Samo imamo jedan slučaj koji mi se nikada do sad nije desio u „Zvezdama Granda“, a to je da je jedna takmičarka otišla. Napustila je takmičenje, otišla je i nije obrazložila zašto i kako. U pitanju je Abida Milkunić, prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u „Zvezdama Granda“– rekao je Popović, a nakon nastupa u „Zvezdama Granda“ Abida Milkunić otkila je da joj je baraž „teško pao“.

Ne mogu reći da nije, ali ok- rekla je Abida za Grand dok je na pitanje da li su očekivanja bila prevalika, pa je i razočarenje samim tim veće, odgovorila:

-Iskreno, sa Viki sam imala jednu probu i sve je bilo super, ali kad sam došla ovde, odsekla sam se. Imala sam tremu, nemoguće je bez toga. Trudila sam se da je pobedim, ali eto glasovi su sve rekli.

Zasto je Abida Milkunic napustila takmicenje

Abida Milkunić razočarana posle „Zvezda Granda“

Tokom intervjua je priznala da se dvoumi da li da odustane od takmičenja ili da se pojavi u baražu, jer prvenstveno nije ispunila svoja očekivanja.

-Jesam malo razočarana, ali sve je za ljude– istakla je takmičarka i osvrnula se na novu mentorku koja joj je od ove sezone dodeljena.

-Prezadovoljna sam sa Viki Miljković. Bila sam ranije kod Ane Bekute, ove godine sam bila kod Viki. Nisam znala kako radi sa kandidatima, čula sam da je jako dobra. Imala sam samo jednu probu i stvarno je bila dobra-istakla je Abida, žaleći što neće imati priliku da više sarađuje sa Viki.

abida milkunic zvezde granda 1

Kako joj je i sestra bila učesnica u „Zvezdama Granda“, Abida je za Grand otkrila da li postoji mogućnost da se ponovo pojavi u takmičenju.

-Neće u ovoj sezoni, ali možda će u sledećoj. Htela smo obe ali ne znam ni ja zašto nismo. Više je ona bila za takmičenje, nego ja. Jedno vreme sam bila za to da neću više da dolazim ovde, jer sam se dva puta takmičila, ali kad su me pozvali iz produkcije, razmišljala sam se i odlučila da nastavim takmičenje- istakla je takmičarka.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

U videu ispod poslušajte kako je Abida Milkunić pevala u „Zvezdama Granda“.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/ Filip,
Autor: I. Ankić