DA LI JE OVO NAJEMOTIVNIJI VIDEO IKADA? Pevač zapevao ćerki na svadbi, gosti u suzama (VIDEO)

Ćerka prošlogodišnjeg finaliste „Nikad nije kasno“ Dejana Draškovića, lepa Doroteja izgovorila je juče sudbonosno „da“ svom izabraniku sa kojim čeka dete.

Gala svadbeno veselje upriličeno je u jednom luksuznom restoranu u Trebinju, a kako običaji nalažu sve je počelo u domu Draškovića u Herceg Novom.

tata zapevao cerki na svadbi

Dorotejina devojačka soba u porodičnoj kući dekorisana je bojom ljubavi, a na sred njenog omiljenog kutka bila je predivna venčanica, kao iz bajke.

pevac zapevao cerki na svadbi

Bogata trpeza puna đakonija, dekorisana po želji mlade dočekala je goste i njene najmilije, a Dejan je kao pravi domaćin sa osmehom i uz pesmu pozdravio mladence i prijatelje.

pevac zapevao cerki na svadbi 2

Mlada i mladoženja veselili su se sve na čelu stola, nakon čega su uz pesmu ispraćeni iz kuće, na građansko venčanje gde su se pred bliskim ljudima zakleli na večnu ljubav.

IMG 95618fe761bf00b61c6522b33b2cae1b V 1
IMG 4b00e8bdcdf2900c46f0fce625f70b97 V

Po samom dolasku u predivno dekorisanu svadbenu salu Dejan Drašković iznenadio je svoju mezimicu i emotivnim rečima rasplakao sve zvanice.

-Dragi prijatelji, zamolio bih vas za trenutak pažnje. Imam nešto da kažem svojoj ćerki Doroteji. Kada mi je saopštila da želi da se uda imala je želju da joj otpevam jednu pesmu koju ja emotivno doživljavam kao otac, ali pokušaću sada da suzbijem emocije u ovom momentu- rekao je Drašković i zapevao „Kćeri moja“ Željka Bebeka.

tata zapevao cerki na svadbi 5 2

Dok je pevao, ćerka je sa mladoženjom prišla ocu na bini sa suzama u očima, nakon čega je usledila emotivna scena. Tata i ćerka su zaplesali, a svi pristuni bili su dirnuti te ovaj potez pozdravili gromoglasnim aplauzom.

tata zapevao cerki na svadbi 2

Kako Grand saznaje sve je proteklo u najboljem redu, a mlada je veselja podnela fantastično uprkos trudnoći.

Nakon lavine emocija žurka se nastavila, a tokom nekoliko sati osim Dejana mikrofona su se latile i njegove kolege iz takmičenja, pobednica Sabina Kaltak, Natali Prijović, Jelena Mitrović i Nenad Bogdanović Panki.

tata zapevao cerki na svadbi 3
IMG feaf40694ad2de6aa743a16e178a96ce V
IMG f7974ba8d7c5ec05b73c4c2416dfcb3c V

Sve detalje udaje Dejanove ćerke pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović