Razvela se Valentina Cvetković, pa ogolila dušu: „Marija Šerifović mi to nije rekla do sad“ (VIDEO)

Nakon razvoda Valentina Cvetković nikad iskrenija, pred Grandovim kamerama ogolila je dušu o razvodu, ali i ponovnom pojavljivanju u „Zvezdama Granda“.

Sudeći po komentarima žirija u Valentininom slučaju važi ona čuvena „treća sreća“.

-Dobila sam pozitivan komentar od Marije Šerifović, što je vau, nisam nikad do sad, tako da sam ja prezadovoljna. Generalno ne strahujem, ali se uvek pitam šta će mi Bosanac i Marija reći, a Marija me je sad prvi put pohvalila. Popriličan uspeh!- priznala je Valentina kroz smeh.

razvela se valentina cvetkovic 4

Razvela se Valentina Cvetković

Ekipa naše redakcije našalila se tokom razgovora sa Valentinom i zaključila da su kod Milija u timu uvek najtraktivnije devojke.

-Ne znam kakve su ostale devojke, ali verujem da je tako! (smeh) Inače ja imam 33 godine, a žiri je napisao 31. Mada osećam se kao da imam 15, meni taman! (smeh) Bila sam udata, ali više nisam. Sad sam slobodna, muškarciii! Šalim se, slobodna sam i ovako mi je lepo. Ne mogu da kažem da nisam zaljubljena, ali koga zmija ujede i guštera se plaši- priznala je takmičarka za Grand.

razvela se valentina cvetkovic 2

S obzirom da živi u Beču, Valentija priznaje da je njen tempo života pomalo ubrzan, ali kako tvrdi sa tim se odlično nosi.

-Pa uspevam sve da balansiram sve pritom radim svakog vikenda, ali pošto živim u Beču to mi je malo naporno. Svakako mi je trenutni prioritet takmičenje. Želim da se pokažem u najboljem svetlu pa ćemo videti dalje- istakla je Valentin, a šta je još otkrila pred Grandovim kamerama saznajte u videu na početku teksta.

razvela se valentina cvetkovic 3

BONUS VIDEO: Ovako je Valentina Cvetkovć pevala u petoj emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ I. Ankić