Biljana Jevtić otkrila kako je izgledalo upoznavanje sa Acom pa priznala da je pevač tada bio ljubomoran: „Šta misliš kako je meni“

Pevačica Biljana Jevtić i njen suprug Aleksandar Aca Ilić su svoju romansu započeli davne 1986. godine kada su bili na samom početku svojih karijera, a ovaj divan bračni par i nakon 37 godina uživa u harmoniji.

U bračne vode su uplovili 1989. godine, a njihova ljubavna priča je poput bajke koja se srećno završava, a oni su uvek radi da se prisete kako je sve počelo.

– Mi smo sudbinski bili predodređeni jedno drugom, uvek su tu bile neke varnice, nešto je tinjalo. Znali smo se mi, nismo se lično znali, ali uvek smo se susretali. Pošto su naše karijere paralelne, on je počeo 1981. i ja sam počela 1981. godine. Onda smo se tako susretali, po koji osmeh, ništa lično, nismo se družili. Sve do „Raspevane jeseni“ koja je bila prestižna manifestacija tad, ide mnogo pevača, pa idemo po gradovima, ja sam pevala i on je pevao. On je prišao Radi i pitao je “ Ko je ona devojka u belim čizmicama?“, počeo je da se raspituje za mene -ispričala je Bilja.

Kako je bila na samom početku svoje pustolovine, mnogi su joj skretali pažnju da će je ljubav sputati na poslovom planu, ali je ona ipak pratila instinkt, bio je to zov ljubavi, a kako su se polako rađala osećanja, Bilja se odlučuje na prvi sudbinski korak.

– To je neverovatno u to vreme, ako se zabavljaš s nekim, ne daj Bože udaš, ti ćeš izgubiti popularnost, potpuno nejasno. Onda su mi pričali: „Ne može nikakvo zabavljanje, ti si sad u špicu popularnosti, moraš samo posao“. Moj menadžer pokojni je isplanirao jednu veliku turneju. I on kaže: „Znaš šta, trebao bi nam sad neki muški pevač da upotpunimo priču, šta misliš ko?“, i ja kažem Aleksandar Ilić, ko bi drugi. Pošto sam ja već načula da postoje varnice sa te strane, a i meni se dopadao, bio je šarmantan, u to vreme možda jedan od najlepših pevača – otkrila je.

Od starta je njihova ljubav bila vatrena i čvrsta, ali obzirom da su bili mladi, pevačica je otkrila da je sa Acine strane bila prisutna ljubomora, pa je i opisala komičnu situaciju, koja joj je danas jedna simpatična uspomena.

Ne mogu da opišem tu ljubav, taj početak koliko je to bilo jako, i sad je, ali sam taj početak, baš je bilo žestoko. Bio je ljubomoran strašno. On je u vojsci, ja idem na turneju Nemačka. Dođem i on mene zove dođi. Odmah posle vikenda ja dođem, ono moj muž odnosno tadašnji momak napravio račun jedno 2-3 hiljade i ono sve što sam ja pevala moram da platim. On kaže: „Pa ja sam to napravio zbog tebe, jesam te zvao telefonom, a ne smeš da zoveš iz kasarne“. Ali dobro nema veze. I kaže: „Šta misliš kako je meni kad mi puste na ozvučenje tvoje pesme, a ti si daleko a ja moram to da slušam“

Kako je Aca imao brojne kvalitete koji su osvojili ne samo srce pevačice, no i njenih najmilijih, bilo je neminovno da će on dobiti blagoslov za ruku mlade Biljane i da će ovekovečiti svoju ljubav venčanjem koje se dešava 1989. godine.

-Dolazio je vikendom, moji su ga prihvatili, on je pre svega jako šarmantan, dobar čovek, jako fin, porodičan, umeo je sa njima. On je umeo da dođe pa kod moje babe da sedne u krilo pa da joj priča, bio je umiljat. Osvojio je moje roditelje – zaključila je ona.

Pevač priznaje da je imao sreće kada je brak u pitanju i da su on i njegova supruga vešto krili privatan život od očiju znatiželjne javnosti i da su tako uspeli da sačuvaju najdublju intimu samo za njih dvoje.

– Nama se tako namestilo u životu, imali smo i sreće… Ko zna šta bi bilo da smo mi bili mladi u vreme ovih telefona, ovih mreža, ko zna kako bi se sve to odvijalo. Teško je to, ali neko to voli i lepo se nosi sa time i daje materijala da bude što više u novinama, ja kažem svaka im čast kada to mogu… Mi smo drrugačijeg kova, teško bih ja sve to preživeo. Sreća naša što nismo mladi u ovom sada vremenu, jer ko zna u kom bi pravcu sve to otišlo- ispričao je pevač svojevremno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J.R.