Popularni pevač istetovirao lik Džeja Ramadanovskog: „Voleo sam ga kao da mi je rođeni“

vuk 1

Danima je jedna od glavnih tema u medijima film o Džejevom životu, o legendi narodne muzike koja je ostavila veliki pečat na publiku, ali i na kolege koje i danas sa poštovanjem govore o njemu.

Iako ne preferira narodnjake, jedan od onih koji je izuzetno voleo Ramadanovskog je reper Vuk Mob koji je nakon pevačeve smrti istetovirao Džejev lik.

vuk mob džej tetovaža
Vuk Mob Džej tetovaža

Reper je kolegin hit istetovirao na butini i to uz stihove „Vetrovi me lome, ja teram po svome“, a nedavno je u ekskluzivnom intervjuu za Grand ispričao zbog čega se odlučio na ovaj potez.

-Imam istetoviran Džejev lik, njega sam mnogo voleo i bio mi je izuzetno drag. To je možda jedini pevač sa naše estrade koga sam voleo kao da mi je rođeni, a da me pitaš zašto ne znam. Voleo sam njegovu muziku i moj pokojni otac je takođe voleo njegovu muziku tako da mislim da je to nekako sve vezano jedno s drugim- objasnio je reper za Grand.

vuk mob džej tetovaža

Podsetimo, Džejeva smrt je veoma dotukla repera Vuka Moba koji se tada potresnim rečima oprostio do legende.

Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvek biti uz mene! Vreme sve briše, a ti ćeš živeti večno legendo- poručio je reper.

Podsetimo, koliko su reper i folker bili dobri prijatelji pokazuje i to što se Džej svojevremeno u Vukovom spotu. 

vuk mob džej tetovaža
Instagram/iamvukmob

BONUS VIDEO: Ovako izgleda vila Vuka Moba

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Grand/Instagram,
Autor: J. Jović