„Izvadio je pištolj, Vera Matović se tresla“ Ivan Gavrilović jedva izvukao živu glavu: „Sakrili smo se u orman“

ivan gavrilovic nastup

Tokom višedecenijske karijere pevač Ivan Gavrilović doživeo je brojne anegdote i zanimljive situacije sa kolegama, ali i one neprijatne kojih se ne seća rado.

Kako je za Grand nedavno otkrio, Ivan ne može da zaboravi situaciju koja ga je zatekla u Nemačkoj kada se sa kolegama krio u ormanu.

Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili ‘na belom’ i prvo su skočili na Eru sa pitanjem ‘Je li, šta je sa frizurom, je l’ si ti normalan, kakav ti je to mini val na kosi?’. Pretili su da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha-ispričao je Ivan Gavrilović, a potom do detalja opisao jezivu scenu.

-Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama ‘Je l’ ćete i vi da dobijete po tamburi?’. Izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u ormar. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi ‘Samo da izađemo živi i zdravi’. Kažem mu da izlazimo sigurno– prisetio se pevač.

ivan gavrilovic
Ivan Gavrilović

Ipak, ova priča imala je srećan kraj, a kako je denser otkrio, on i kolega su pukom srećom izvukli žive glave.

-Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze– otkrio je Gavrilović.

ivan gavrilovic izvadili su pistolj
Ivan Gavrilović, foto Z.K.Munja

Sličnih neprijatnosti imao je i sa Džejem Ramadanovskim u dijaspori, ali se ovoga puta boje završilo jer nije bilo potrebe za bežanjem.

-Sa Džejem je takođe bilo nezgodnih situacija. Bilo je tad onih četničkih klubova i sećam se da ga jedan gost pita Džekija kakav je on Srbin, a Džej mu odgovori ‘Pa ja sam dimljeni Srbin’ i tako ga iskulira – sa osmehom je otkrio pevač.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić i Saša Popović se posvađali, evo zbog čega

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović