Oglasila se Rada Manojlović nakon što je brat odbio za duet i otkrila u kakvom su odnosu: „Nisam bila u toku“ (FOTO)

Rada Manojlović o duetu sa bratom

Nakon što je Nenad Manojlović otkrio da je odbio pesmu koju je Rada predložila da snime kao duet, u medijima je počelo da se spekuliše o njihovom odnosu, čemu je dodatno doprinela jedna pevačicina objava.

Naime, Rada je pre nekoliko dana na društvenoj mreži „X“ napisala kako je niko neće više praviti ludom zbog čega su svi mislili da je ove reči posvetila upravo Neši nakon što je ispričao zbog čega nije želeo da snimi pomenuti duet, a pevačica je sada otkrila da li je to istina.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 12

Rada Manojlović o duetu sa bratom

Ne, moj tvit se ne odnosi na mog brata i molim medije da ne forsiraju problem gde ga nema, a i da ga ima, to bismo svakako nas dvoje rešili privatno, ne preko društvenih mreža. Dakle, nema problema između nas niti će ih ikad biti- objasnila je Manojlovićeva na svom Instagramu.

Rada Manojlović o duetu sa bratom

Brat Rade Manojlović odbio duet

Podsetimo, Nenad je za Grand pre nekoliko dana otkrio zbog čega je odbio da snimi duet sa sestrom Radom, a ova priča je u medijima izazvala pravu buru.

 Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao sa njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra reči otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zameram, normalno– rekao je on za Grand i dodao:

– Mislim da je malkice burnije reagovala, ja ne smatram da je izdaja ako se meni ne svidi pesma i neću da je snimim. Ako se pojavi neka koja mi se svidi, naravno da ću da snimim jer mi je ona draža od svih pevača, ali mi se pesma nije svidela. To što se ona naježila ja nju, ne delimo mišljenje, ona je najavila da je me nije ni pitala, ali je to bilo prevremeno. Ne mora to da bude neka tema gde smo se mi rastali, može neka veselija.

BONUS VIDEO– Neša Manojlović o duetu sa Radom:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić