Kakav frajer! Ovo je sin Olivere Ćirković za kojim lude devojke

sin olivere ćirković

Nekadašnja članica kriminalne bande „Pink panter“ i bivša košarkašića Olivera Ćirković, iza sebe ima bogato životno iskustvo i često kaže da je živela kao na filmu, a sada živi jednim potpuno normalnim životom.

Na svom Instagram profilu često deli motivacione poruke, savete, ali i porodične fotografije, a jedna od njih je privukla veliku pažnju.

Ko je sin Olivere Ćirković?

Naime, njen dvadesetsedmogodišnji naslednik Nikola izazvao je lavinu komentara pripadnica ženskog pola, a o njegovom izgledu svi bruje.

Inače malo ko zna da se Nikola, baš poput svoje majke, bavi košarkom.

Osim fizičkim izgledom Oliverin sin privukao je veliku pažnju javnosti kada je svojevremeno uplovio u ljubavnu vezu sa pevačicom Angelinom koja je za njega uvek imala samo lepe reči.

Podsetimo, Olivera je nedavno ogolila dušu pred Grandovim kamerama i progovorila o svom životu nakon zatvora, koji joj je bio velika životna lekcija.

Osvešćeni sam vernik posle zadnjeg zatvora. Krstila sam se 2018. godine, tad sam promenila svoj život i svoj stav prema veri. Ponosna sam na sebe. Bez vere nema duhovnog i unutrašnjeg mira, a bez unutrašnjeg mira nema srećne starosti, a ja sam ušla u tu mirnu fazu– istakla je Olivera.

BONUS VIDEO: Olivera Ćirković otkrila kako je slavila praznike u zatvoru

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand/ Instagram,
Autor: J. Jović