„Alo Ganci, ima mesta i u biznis klasi“ Ivan Gavrilović otkrio kako je Džej zezao Kebu u avionu

ivan i dzej

Svako ko je poznavao Džeja Ramadanovskog o legendi narodne muzike ima samo reči hvale, a mnoge kolege dodelile su mu titulu najduhovitijeg pevača na estradi.

Sudeći po mnogim pričama, Džej je pravio šou i zbijao šale gde god da se pojavi, a jednu situaciju sa njim Ivan Gavrilović prepričava i dan danas.

Baš smo bili dosta povezani i putovali smo po celom svetu. Takvo vreme je bilo, a mi smo se pojavili u nekom novom svetlu. Malo taj tehno-folk i dens posle toga, ali smo sa narodnjacima imali ta neka druženja koja su fascinantna. Uvek smo išli zajedno avionom i zezali smo se, posebno kada je tu bio Džej koji je bio najopušteniji lik– prisetio se Ivan sa osmehom.

IMG 0507

Spontanost i spremnost da se šali kako na tuđ, tako i na svoj račun kod Džeja su svi voleli, a kako tvrdi Ivan Gavrilović na Ramadanovskog se niko nikad nije naljutio.

Sećam se jednom prilikom, on ode u biznis klasu i uzme onaj mikrofon od stjuardese, a onda krene da viče ‘Ima mesta i za bele cigane ovde u prednjem delu biznis klase’ i gleda u Kebu, a oni svi gledaju da li je on rodom ili nije. To je bilo zezanje! Pa, sećam se i kad mu kaže ‘Alo, ganci, slobodno možeš u biznis klasu‘- ispričao je Gavrilović.

Ivan Gavrilovic

Podsetimo, nedavno je obavljen film o životu Džeja Ramadanovskog, a premijera je okupila najveća imena iz sveta šoubiznisa.

Crvenim tepihom prošetali su glavni protagonisti serije na čelu sa Huseinom Alijevićem Husom, koji je u ovom filmu oživeo lik omiljenog muzičara, a srca publike posebno je osvojio mali Alen Selimi, a sve detalje pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović