Login/Registracija

Veliko slavlje u domu Gačića: Marko i Goga ne mogu da sakriju sreću, pomenuli i bebu: „Volimo te najviše“ (FOTO)

Marko i Goga Gačić uživaju u dugogodišnjem braku i porodičnom životu koji krase njihova deca, a danas je u njihovom domu poseban razlog za slavlje.

Naime, njihov sin Tadej pre tačno četiri godine došao je na svet i ulepšao im život, povodom čega se oglasila ponosna mama zajedničkom fotkom.

Danas velikih 4. Sine naš, da si nam živ i zdrav, srećan i nasmejan, da ti se ostvare sve željice i da nam budeš tako najbolji kao što jesi. Vole te mama, tata, seka, Beba i beka (to je zeka, ali se ne vidi na slici). najviše na svetu– emotivno je napisala Goga u opisu objave koja je izazvala lavinu čestitke.

Maleni Tadej posebno se obradovao zanimljivoj torti koju je dobio, a koja je napravljena od velikog broja kutija sa njegovim omiljenim likovima iz crtaća u kojima su slatkiši i koju je jedva poneo od veličine.

Podsećamo, golupčići ne dozvoljavaju da im manjak slobodnog vremena utiče na brak, i zato ništa ne prepuštaju slučaju, već se organizuju tako da se niko ne oseća zapostavljeno.

– Mi uglavnom idemo dva puta na more. Jednom sa decom, a jednom sami pošto održavamo tako i naše odnose i brak, a naravno i da deci bude lepo– iskrena je bila pevačica u jednom intervjuu za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić