Login/Registracija

Sinovi emotivnim rečima rasplakali Draganu Katić: „Kada ste samohrana majka u trenutku kada je ona to bila, verujem da osećate dosta osude“

Sinovi voditeljke Dragane Katić, Bojan i Boban do sada se nisu javno eksponirali, ali su nedavno za potrebe jedne emisije napravili izuzetak i pripremili iznenađenje, a nakog toga Dragana je završila u suzama.

Naime, omiljena voditeljka je i ranije u medijima isticala da su sinovi njen najveći ponos i da je srećna što ih je izvela na pravi put.

Svoje sinove je podigla sama, ali je u njih usadila vaspitanje i ljubav, tako da su Bojan i Boban danas dobri i uspešni mladi momci koji su svojoj mami zahvalni na svemu što je učinila za njih.

Bojan radi kao producent u jednoj kući, iako je povezan sa medijima, više voli posao iza kamere. Do sada nije gostovao u emisijama, ali je nedavno prvi put javno Dragani uputio dirljive reči posle kojih su svi gledaoci završili u suzama.

-Nisam gladan, nisam žedan, večeras ću da legnem ranije, sve sam naučio, nemam mnogo posla. Ovo su samo neke od rečenica koje morate da izgovarate na dnevnom nivou kada vam je majka Dragana Katić. Ukoliko iz ne izgovorite, budite sigurni da će ona doći do ovih podataka pre ili kasnije – našalio se Bojan sa samom početku, pa nastavio:

-Šalu na stranu, biti sin Dragane Katić je jedna velika privilegija, pre svega što vas prepoznaju ovako po kraju, a onda što naučite dosta nekih vredih i važnih lekcija u toku odrastanja. Vrednost koju kod nje najviše cenim i ono čemu se ja divim kod nje i ono šta ja nikada neću moći da iskusim jeste to da je ona samohrana majka.

Dok je slušala ove reči, Dragana je sve vreme grcala u suzama, a Bojan je odao posebnu zahvalnost za sve što je učinila za njega i njegovog brata blizanca.

-Naša majka nas je podigla sama, u trenucima kada nije ni ona nije imala nigde nikoga. Nekako smo nas troje imali jedni druge, voleli smo se najviše i večno smo joj zahvalni na svakom trenutku. Mislim da zahvalnost i ljubav zapravo nisu kategorija kojima možemo da izrazimo svoja osećanja prema njoj. Kada ste samohrana majka u trenutku kada je ona to bila, verujem da osećate dosta osude, dosta nekih stereotipa i momenata u kojima ne uživa baš svako. Tako da sav njen trud i sve što je ona uradila za nas postaje i ima duplo veću vrednost. Ona je u našem stanu, ali i u srcu napravila zaista jedan dom, jedno bezbedno mesto za tišinu, samoću, emociju, ljubav, za suze i smeh – rekao Draganin sin u emisiji Sceniranje.

Drugi sin Boban trenutno živi u Berlinu, tamo je nastavio svoje školovanje, a mami se obratio sa jednom video porukom. Sa svakog mesta tokom jednog dana Dragani je poslao poljubac, a gest drugog sina takođe je dirnuo voditeljku u srce.

Foto: Z.K.Munja/youtube/kurir/sceniranje,
Autor: A.Milinković