Login/Registracija

Goga Gačić nasamarila Marka: Ovo što mu je priredila nije mogao ni da sanja: „Iznenađenje uspelo“ (VIDEO)

MARKO GACIC ASMM SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 28 1

Proslavljeni učesnik „Zvezda Granda“, Marko Gačić danas proslavlja dvadeset i sedmi rođendan koji je sinoć obeležio u jednom prestoničkom restoranu. Njegova supruga Goga pobrinula se da okupi najbliže društvo i iznenadi svog voljenog slavljem uz muziku uživo koje će sigurno dugo pamtiti.

Naime, Marko nije imao predstavu šta mu se sprema, a kada je ušao u restoran zatekao ga je prizor koju ga je oduševio, dok mu je supruga pritrčača u zagrljaj i ljubila ga.

Captureiu8

Poznati kao pravi veseljaci, Marko je u društvu uživao u pesmi, piću i hrani, a zatim je usledila i rođendanska torta sa vatrometom uz koju su mu otpevali pesmicu.

mgac

Iznenađenje uspelo. Nije ni slutio– napisala je Goga u opisu videa na kome je pokazala kako je izgledao Marko kada je shvatio šta se dešava.

U braku sa pevačicom Gogom Gaćić tvrdi da je sve idealno, a na pitanje da li je njegova supruga ljubomorna što novim izgledom ponovo privlači poglede lepšeg pola, s osmehom odgovara: 

– Postoji doza ljubomore, ali to je ona pozitivna, slatka ljubomora, mada sam možda u poslednje vreme više ljubomoran od nje. Šalim se, postoji doza koja je ok– rekao je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić