Login/Registracija

Dragi Domić pustio glas, usledila lavina emocija: „Biće ponosan sa neba kada čuje da mu pevaš“ (VIDEO)

Retki su oni za koje je Šaban Šaulić tokom života tvrdio da su fantastični pevači, a to je potpuno zasluženo doživeo nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Dragi Domić.

U njegov vanserijski talenat davnih dana uverio se i Žika Jakšić zbog čega je poželeo da upravo on sedi u žirijskoj stolici muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

-Hoću ja malo da uživam, ajde Domiću iskači na binu! Dragi Domić ne da je zaslužio ovaj žiri, i kao čovek i kao pevač. Hoću to svima da pokažem! Dagi Domć koji je ovde u Srbji baš poznat iako možda nije još stekao popularnost u okolnim zemljama ali je jedan pevač koga ja obožavam da slušam- otkrio je Jakšić nakon čega mu je Domić ispunio želju.

Za ovu specijalnu priliku Dragi je odlučio da zapeva jednu posebnu i emotivnu numeru Šabana Šaulića „Tebe da zaboravim“.

-Šaban Šaulić je tebe slušao i kada si bio mali- rekao je voditelj, a pevač se prisetio njihovih zajedničkih trenutaka.

-Da mi smo iz Šapca jako blizu, jedna ulica nas je delila. Ceo život sam pevao Šabanu i rado sam bio gost na svakom njegovom slavlju, a to je za mene bila velika čast- ponosno je rekao Domić nakon čega je usledila lavina emocija u studiju.

-On će sigurno biti ponosan sa neba kada čuje kako mu pevaš- dodao je Žika.

Čim je Dragi zapevao nastala je neverovatna atmosfera u studiju, a publika nije štedela dlanove posle svakog otpevanog stiha.

Komplimenti su usledili i od velike zvezde Nede Ukrade koja nije mogla da sakrije oduševljenje Domićevim izvođenjem, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović