Login/Registracija

Sanela Hasić doživela veliku neprijatnost nakon nastupa: „Nisam navikla, bilo je škakljivo“ (VIDEO)

Od kada se pojavila u ovoj sezoni „Zvezda Granda“, Sanela Hasić iz kruga u krug blista na sceni i svakim nastupom osvaja žiri koji je do sada uvek nagrađivao maksimalnim brojem glasova.

Iako je isto bilo i ove subote, takmičarka priznaje da je osetila da je žiri podigao očekivanja za prolazak dalje.

Bio je žiri strog, to je normalno jer se bližimo finalu, ali nisam baš navikla na to, pa mi je bilo škakljivo– iskena je Sanela koju hvale za nevrovatan napredak koji je postigla u onosu na njena prethodna pojavljivanja u ovom šou koja nisu bila tako uspešna.

Ponovo sam se prijavila jer jednostavno volim. Ovo je prvi put da sam prešla dalje od trećeg kruga. Tri godine sam pravila pauzu od takmičenja i mislim da sam konačno zaslužila ovo, stekla sam iskustvo za to vreme, radila sam i to je uticalo– tvrdi Hasićeva koja smatra da je iskustvo sa terena mač sa dve oštrice u takmičenju.

Zbog pogrešnog načina pevanja na nastupima to može da te ugrozi ovde, tako da nije uvek iskustvo od pomoći- kaže pevačica.

Uz svoju mentorku Cecu Ražnatović naučila je mnogo, a posebno kako da sebe predstavi u najboljem svetlu, i kog pravca da se drži.

Ona mi govori da uzimam brze i energične pesme, i nikada nije prihvatila spore pesme. Pre sam birala pesme koje volim, ali više ne, jer mnoge od njih ne odgovaraju mojoj boji glasa, trilerima i sposobnostima– objasnila je kandidatkinja koja bez lažne skromnosti kaže da očekuje ulazak u samo završnicu takmičenja s obzirom na dosadašnji uspeh.

Otac i brat su mi najveća podrška. Uvek sam imala maksimalan broj glasova i u redu je nadati se finalu. Narod me malo više prepoznaje, a tek koliko će se promeniti kada se završi sve– kaže Sanela, a zbog čega se ne seća rado svog prvog pojavljivanja u Grandu, saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Dačić