Veliko slavlje u domu Dragice Zlatić: Porodica na okupu uz najlepši mogući povod, svi pevali uglas zbog njega, a pevačica presrećna (FOTO)

d52cec1b8c52e3a148c3ddceaefa1115037eef36

U porodičnom domu u rodnom Čačku, Dragica Zlatić i njena porodica juče su imali veliki razlog za slavlje jer je glava kuće, njen otac proslavio 86. rođendan.

Poznato je da je Dragica vrsna domaćica, pa su se za ovu priliku ona, ali i ostali članovi potrudili da naprave bogatu trpezu na kojoj je bilo jela za svačiji ukus. Od domaće pogače, suhomsnatog, salata, i mesa, svi su uživali u zajendičkim trenucima koje će zauvek pamtiti.

dz

Ipak, najemotivniji trenutak bio je kada su izneli tortu sa svećicama dok su mu okupljenji pevali rođendansku pesmicu.

Ćale 86– napisala je pevačica u opisu slike na kojoj je njen tata sa tortom.

hgui

U znak zahvalnosti, slavljenik je održao govor priikom koga se zahvalio svima i poželeo samo dobro svima u životu.

Bože pomozi da bude sve najbolje u životu našem. Da dočekate vi,kao i ja, ove godine, da budete dobri iskreni i sa srećom da mi bude rođendan– rekao je gospodin Zlatić.

hio

Podsećamo, Dragica je uoči 85. rođendana svog oca priznala da je ponekad obuzmu tužne misli.

Nisam imala neko bajno detinjstvo i da sam odrasla sa puno ljubavi. Otac mi je uvek bio prek, strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Kad sam bila poslednji put nije ga bilo iako on skoro nikad nigde ne ide, ja sam odmah pomislila da je negde pao, on ni mobilni ne nosi, i onda posle 45 minuta vidim ga da ide iz komšiluka, i pao mi je kamen sa srca. Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega – rekla je pevačica sa knedlom u grlu.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić