Login/Registracija

Dragica Zlatić ošišala mačku, evo kako izgleda posle velike transformacije (VIDEO)

Pevačica Dragica Zlatić veliki je emotivac a njena ljubimica mačka uživa svakodnevno u ljubavi i pažnji kojom je pevačica obasipa.

Osim igranja i druženja sa mačkom, potrebno je i brinuti o njoj, a kada dođe sezona šišanja nije lako ni mački ni pevačici.

Dragica je na svom Instagramu objavila video i kome nagovara svoju mačku da krenu na šišanje, ali se životinja ne da tako lako, jer joj grumeri očigledno nisu omiljeni.

-Šišanje. moraš na šišanje… Hajde na šišanje, idem da uzmem korpu… Moraš, vidi kakva si ko mečka… Hajde, džaba se kriješ – pozivala je Dragica svoju mačku koja je uspešno bežala ispod stola i po drugim skrovitim mestima u kući.

Nakon duže „borbe po kući“ mačka je ipak uhvaćena, a epilog kako je njena ljubimica izgleda posle tretmana pokazala je u sledećem videu.

-Olindranko – nazvala je Dragica svoju mačku koja se prilično transformisala posle „posete frizeru“ da su se mnogi zapitali da li je to uopšte ista mačka u pevačicinom domu.

Naravno, reč je o istom kućnom ljubimcu, a Dragica je u šali dodala da mačka i dalje ima salo na stomaku.

Dragica je inače i ranije objavljivala snimke sa svojom mačkom, pa je tako jednom prilikom otkrila zbog čega je njena micika dovodi do ludila.

– Ja kada vidim da se petlja sa koje kakvim mačorima, a vaspitala sam je da se lepo ponaša- otkrila je pevačica ranije pitajući se nije li njenu mačku sramota zbog lošeg ponašanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić