Login/Registracija

„Teu Tairović su sputavali“ Novinar otkrio šta se dešavalo na početku pevačicine karijere: „Onaj gore sve gleda“ (VIDEO)

Životi poznatih gotovo su uvek propraćeni budnim okom javnosti, ali samo mali deo zna šta se dešava iza zatvorenih vrata estrade. To potvrđuje i novinar Srđan Zelembaba Zele koji je za Grand ispričao kako je pevačica Tea Tairović na početku karijere nailazila na prepreke za koje niko nije znao.

On je istakao da su je mnogi novinari sabotirali ne želeći da rade sa njom, a i da je sam bio svedok takvih situacija.

Screenshot 2023 09 26 222353

-Još dok sam radio u „Ekskluzivu“, Tea je tad krenula, borila se, ali su je sputavali non-stop, uvek je bilo nemojte nju i uvek sam se pitao zašto?! Devojka peva, nastupa, ima posla… Mislim da su je jako sputavali i da je u mnogim situacijama nailazila na zatvorena vrata i mislim da onaj od gore sve gleda i da joj sve nadograđuje -rekao je Zele i dodao da je spektakularan koncert na Tašu jedna od nagrada koju je dobila za svoj trud i rad.

-Toliko mi je drago da je uspela i da je napravila ludilo na Tašmajdanu. Mislim da je ovo tek početak, da će ona tek da hara – zaključio je Zelembaba.

BONUS VIDEO: Koncert Tee Tairović na Tašmajdanu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić