Login/Registracija

Ova pesma je proslavila, a iza nje se krije neverovatna priča: „Htela sam da padnem u nesvest“ (VIDEO)

Nakon dva uspešna koncerta Aleksandra Prijović večeras je otvorila i treći i još jednom premašila očekivanja hiljada ljudi koji su se okupili u beogradskoj Areni.

Iak u svojoj dosadašnjoj karijeri ima samo hit do hita, Prija je istakla da je numera „Za nas kasno je“ ima posebno mesto u njenom srcu.

IMG 20230930 WA0100

-Vi ste svaku pesmu pevali sa mnom od početka do kraja. Ali ja moram da se posebno zahvalim Stevi Simeunoviću i Kobcu. Kada sam došla kod njih i tražila pesmu, dali su mi baš tu „Za nas kasno je“. Hvala vam puno. Od te pesme je sve počelo i hvala vam što pevate i volite moje pesme- rekla je Aleksandra ne skrivajući emocije, a potom dodala:

-Ovo je neopisiv osećaj. Kada je pesma „Za nas kasno je“ postala hit i kada je publika krenula da peva tu pesmu sa mnom ja sam htela da padnem u nesvest. E onda ne možete da zamislite kako se osećam večeras. Sada sledi blok pesama, prvo ću otpevati dve svoje, a posle numere mojih kolega koje inače pevam na svojim nastupima. Pa hajde da krenemo polako!- dodala je sa osmehom a potom uapevala uglas sa punom Arenom.

IMG 20230930 WA0095

BONUS VIDEO: Sasša Matić rasplakao Priju pred punom Arenom

POGLEDAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/A. Milinković