Nikad srećnija! Tanja Savić našla novu ljubav: „KONAČNO SAM ZASLUŽILA DA UŽIVAM U ŽIVOTU“

Tanja Savic

Pevačica Tanja Savić prošla je kroz težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem. Tada je tvrdila da joj njen sada već bivši suprug nije dozvoljavao da vidi decu, a javnost je bila upoznata sa svakim pevačicinim korakom kako bi ponovo bila pored sinova.

Ona je sada otkrila u kakvim je odnosima danas sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.

Maksim i Đorđe se redovno čuju sa Jovančevićem, a kako kaže i ona bi volela da je u kontaktu sa njim, ali on to uporno odbija.

Tanja savic 1

Kako je tom prilikom Tanja rekla, dogodila se situacija kada joj je škola u koju mališani idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

Na pitanje da li bi njena deca volela da se vrate u Australiju, pevačica je dodala da ne veruje u to, ali da bi sinovi i te kako želeli da ga vide, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

Tanja savic 2

Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života – dodala je ona.

Na konstataciju da blista, nasmejana pevačica priznala je da je zaljubljena.

Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju – izjavila je pevačica za „24sedam“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić