Login/Registracija

Svećice i mikrofon na torti: „Neverne bebe“ sa razlogom bacile fanove u trans (VIDEO)

IMG 20230315 WA0002

Popularni muzički sastav „Neverne bebe“ proslavio je veliki jubiulej – 30 godina rada, a tim povodom članovi benda zajedno su ugasili svećice na torti.

Emotivni trenutak bio je propraćen brojnim aplauzima a brojni fanovi želeli su da ovekoveče ovaj istorijski čin duvanja slavljeničkih svećica posle više od 2.000 uspešnih koncerata, pa su suze radosnice i uzbuđenje bili prisutni kod svih, a najviše kod Milana Đurđevića, frontmena „Beba“.

IMG 20230315 WA0003

Grupa je nastala u Valjevu pre pune tri decenije, a u aktuelnoj postavi nastupaju od proleća 2011. godine kada se Jeleni Pudar na mestu vokala pridružila Tijana Sretković. Bend još čine basista Vladan Đurđević Vlajko, gitarista Saša Ranđelović Ranđa, bubnjar Vladimir Ružičić Kebac, a sve naravno pod dirigentskom palicom klavijaturiste Milana Đurđevića koji je i autor tekstova, muzike i aranžmana pesama ove grupe.

C0015T01 1

Trnovit put bio je pred članovima ove grupe, ali vera u uspeh i neverovatna želja dovele su ih do toga da danas važe za jednu od najpopularnijih kultnih grupa.

– Mi smo u najteže vreme osnovali bend, još 1993. godine, sećam se treba da investiramo plakate da bi ljudi čuli za nas, ali to je sve jedan put. Zato smo već posle pet godina postali ozbiljan bend. U to doba naša rok scena se već nekako raspadala, ostali smo samo mi neki. Krenuli smo od malih klubova, i takav put preporučujem svima. Moram priznati a je bilo teških trenutaka u smislu finansija, ali nikada nismo želeli da odustanemo. Uspeli smo jer smo verovali, imali smo ideje i ogromnu želju- prisetio se za Grand Vlajko njihovih prvih muzičkih koraka i svojom pričom želeo da motiviše sve one kojima je potrebna hrabrost da istraju.

bebe

Inače, ovo nije jedini povod za slavlje članova „Nevernih beba“, s obzirom da je jedna prava beba na putu kod pevačice grupe Tijane Sretković.

Pevačica je naime trenutno u osmom mesecu trudnoće, a nedavno se u pratnji svojih kolega iz benda pojavila na snimanju šoua „Nikad nije kasno“, gde je pokazala trudnički stomak, a mnogi su prokomentarisali da izgleda prelepo.

Inače, članovi ove popularne grupe nikad do sad nisu želeli da njihovu muziku zasene detalji iz njihovog privatnog života, te je razumljivo što se Tijanina trudnoća krila.

Tijana Sretković trudna

Kako Grand saznaje, pevačica drugo stanje odlično podnosi i još uvek vredno radi i nastupa sa grupom.

-Sve je super, odlično podnosim sve. Inače, čekamo jednu devojčicu, već smo smislili i ime, zvaće se Saša – rekla je tada pevačica za Grand.

„Neverne bebe“ proslavljaju 30 godina karijere a plan im je da tim povodom tokom 2023. održe 30 koncerata u 30 gradova.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić