Login/Registracija

SUZE I MUK: Slađa Alegro odala počast tragično preminuloj zvezdi Granda (VIDEO)

Nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“, Nemanja Vuković pre nekoliko dana poginuo je u stravičnoj saobračajnoj nesreći kada je sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu.

Mladi pevač bio je miljenik ne samo među publikom, već i brojnim kolegama koje i dalje ne mogu da prihvate tužne vesti.

Baš sinoć trebao je da nastupi na Malti sa pevačicom Slađom Alegro koja je skrhana od bola zbog gubitka kolege nastup započela minutom ćutanja.

Ceo klub se naježio od glave do pete i zajedno sa Slađom odao počas prerano preminulom Nemanji Vukoviću.

Pred smrt, Vuković je na svom Instagram profilu objavio numeru Džeja Ramadanovskog „Živote ženo bez morala“ i upravo iz tog razloga je to bila prva pesma koju je Slađa Alegro sinoć zapevala na Malti.

Na društvenim mrežama osvanuo je video, uz emotivne reči koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

-Trebao si biti deo ove sjajne večeri, ali On je imao druge planove za tebe. Najmanje što je bilo moguće da ova noć počne peesmom, kojom si napustio ovaj svijet…- glasi poruka koja stoji u opisu videa.

Prerano ugašen život mladog Vukovića pogodio je i one koji ga nisu lično poznavali,a imali su priliku da ga gledaju u popularnom muzičkom takmičenju.

Nemanja se prvi put u „Zvezdama Granda“ pojavio kada je imao svega 18 godina. Na audiciji u Sarajevu predstavio se pesmom „Pariske kapije“ Harisa Džinovića, a ubrzo nakon toga dobio je poziv od „Grand produkcije“ da se pojavi u popularnom šouu.

Učestvovao u sezoni 2018/19, a mentorka mu je bila Jelena Karleuša koja je imala cilj da ga usmeri u pravom smeru.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović