Login/Registracija

Džidža na neobičan način SAOPŠTILA Bosancu da se UDAJE, njegova reakcija će se dugo prepričavati (VIDEO)

Iako je Aleksandra Stojković Džidža uvek spremna da iznenadi, posebno svog tatu Dragana, informacija koja ga je zatekla usred emisije ga je bukvalno šokirala.

Naime, voditeljski tandem Vesna Milanović i Siniša Medić tokom snimanja emisije „Zvezde Granda Specijal“ pustili su video klip kome se Boske ni malo nije nadao.

-Dragi tata ja sam u nepoznatom gradu, meni poznatom, tebi nepoznatom i konačno je došlo vreme moje udaje. Ljubi te tvoja odbegla Džidža- poručila je harmonikaševa ćerka, a njegova reakcija je bila potpuni hit.

-O hvala ti Bože dragi, ohooo! (smeh)

-Tvoja odbegla Džidža je rekla jer ovako nije moglo više- našalio se voditelj, na šta je Stojković dodao:

-Neće ta sreća mene još udariti, al tu je, tu je (smeh). Mislim da se šali. Džidža je dobar čovek, dobra cura, razume sve u životu i ima punu podršku od svh nas ukućana. Dodše ona se izmestila već, živi u svom stanu, ali je svaki dan tu i pune kese nosi u svoj stan, kao hrčak mali.

Koliki je Džidža car potvrdila je i voditeljka Vesna Milanović i ispričala simpatičnu anegdotu.

-Moram javo da se zahvalim Džidži jer kada su ona i Bosanac krenuli u Ameriku, Siniša i ja smo kukali i pravili spiskove šta nam sve treba i donela nam je brdo poklona!

-Ne govori to sad, to će ispasti mito- našalio se Stojković u svom stilu, dok je Vesna potvrdila da su oni Džidži kao i uvek tražili poklone.

A kako je Džida saopštila tati da se udaje saznajte klikom na video ispod:

Podsetimo, Dždža je nedavno pred Grandovim kamerama priznala da ima dečka, a u videu ispod pogledajte kako je Bosanac reagovao:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović