Džidža na neobičan način SAOPŠTILA Bosancu da se UDAJE, njegova reakcija će se dugo prepričavati (VIDEO)

DZIDZA I BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 2 ok 768x512 1

Iako je Aleksandra Stojković Džidža uvek spremna da iznenadi, posebno svog tatu Dragana, informacija koja ga je zatekla usred emisije ga je bukvalno šokirala.

Naime, voditeljski tandem Vesna Milanović i Siniša Medić tokom snimanja emisije „Zvezde Granda Specijal“ pustili su video klip kome se Boske ni malo nije nadao.

Bosanac i Dzidza

-Dragi tata ja sam u nepoznatom gradu, meni poznatom, tebi nepoznatom i konačno je došlo vreme moje udaje. Ljubi te tvoja odbegla Džidža- poručila je harmonikaševa ćerka, a njegova reakcija je bila potpuni hit.

-O hvala ti Bože dragi, ohooo! (smeh)

-Tvoja odbegla Džidža je rekla jer ovako nije moglo više- našalio se voditelj, na šta je Stojković dodao:

-Neće ta sreća mene još udariti, al tu je, tu je (smeh). Mislim da se šali. Džidža je dobar čovek, dobra cura, razume sve u životu i ima punu podršku od svh nas ukućana. Dodše ona se izmestila već, živi u svom stanu, ali je svaki dan tu i pune kese nosi u svoj stan, kao hrčak mali.

boske

Koliki je Džidža car potvrdila je i voditeljka Vesna Milanović i ispričala simpatičnu anegdotu.

-Moram javo da se zahvalim Džidži jer kada su ona i Bosanac krenuli u Ameriku, Siniša i ja smo kukali i pravili spiskove šta nam sve treba i donela nam je brdo poklona!

-Ne govori to sad, to će ispasti mito- našalio se Stojković u svom stilu, dok je Vesna potvrdila da su oni Džidži kao i uvek tražili poklone.

A kako je Džida saopštila tati da se udaje saznajte klikom na video ispod:

Podsetimo, Dždža je nedavno pred Grandovim kamerama priznala da ima dečka, a u videu ispod pogledajte kako je Bosanac reagovao:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović