Login/Registracija

Dinčinu suprugu svi znate, a evo kako izgleda pevačeva mama: Nećete verovati šta je od nje nasledio (FOTO)

Instagram/_jelena_dincic

Od kada se pojavio u takmičenju „Zvezde Granda“, momak vanserijskog talenta Milan Dinčić Dinča osvojio je simpatije milionskog auditorijuma. Zbog svog glasa, skromnosti i prizemnosti postao je miljenik publike, a tokom duge borbe na Grandovoj sceni najveću podršku pružila mu je porodica.

Dinča i danas ističe da mu je porodica ispred svega i uvek na prvom mestu, a nedavno je otkrio da mu je otac najveći kritičar.

– Moj tata je toliko ponosan na mene i to što ja pevam. On je ranije donosio neki stub kući i puštao stalno muziku, on samo muziku voli, ali mi kaže stalno „Sine što ne ideš po emisijama da te malo slušam. Ja volim da te gledam na televiziji i da me zovu ljudi“- ispričao je Dinčić o ocu.

Veliki vetar u leđa u ostvarenju Dinčinih snova oduvek je bila i njegova majka Slavica, sada je na društvenim mrežama pokazao i kako ona izgleda.

Ako je sudeći po njenim društvenim nalozima, Dinča je kulinarske sposobnosti i umeće u kuhinji nasledio baš od majke.

Podsetimo, Milan i njegova supruga Jelena nedavno su pokrenuli novi biznis, a pevačeva lepša polovina je za Grand otkrila odakle ideja da postanu vlasnici vrtića.

–Kako smo postali roditelji i kako smo kafiće zamenili za igraonice i parkove i počeli da se družimo samo sa ljudima koji imaju decu, primetili smo da nam kod nekih drugih vrtića smeta i cena ali i način usluge. Onda smo prosto rekli zašto ne bismo mi otvorili mesto na kojem će da bude sve onako kako mi želimo. Tu mislim i na finansije ali i na neke školice i druge aktivnosti. Prijatelji su nas podržali u tome s obzirom da znaju koliko dobro čuvamo decu i tako je sve počelo. Dali su nam vetar u leđa jer od samog starta imamo mnogo upisane dece –rekla je za Grand Jelena koja je, što je malo poznato, vaspitač po struci.

Instagram/_jelena_dincic
Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović